A rovat további hírei
A Békés Megyei Védelmi Bizottság 2013. március 29-én tartotta soron következő ülését, amelyen elismeréseket adtak át azoknak a személyeknek, akik 2013. január 1-jét megelőző időszakban is kiemelkedően sokat tettek Békés megye biztonságáért.
Polgármesteri fórumot tartott csütörtökön a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ). A szakmai napra nem csak polgármesterek látogattak el, több járási hivatal vezetője is részt vett az összejövetelen, ahol sok hasznos információval gazdagodhattak.
Egyedülálló kezdeményezést mutattak be szerdán Békéscsabán. A vállalkozás-keltető program kezdő vállalkozóknak biztosít olyan hátteret, amelyben kockázatmentesen próbálhatják ki magukat, és dönthetik el, hogy az általuk választott vállalkozás életképes-e vagy sem.
A pék és a cukrász szakma kiválóságai mérték össze tudásukat és ügyességüket az elmúlt négy nap során azon a versenyen, amelyet a Magyar Agrárkamara hirdetett meg és a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény szervezett. A Pék-cukrász Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjébe 29 versenyző jutott be az ország minden pontjáról.
A Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézményben minden évben megrendezik a Pék-cukrász Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A résztvevőknek nem csak elméletben, de gyakorlatban is meg kell mutatni tudásukat.
Pénteken bemutatkozott a „kormányablak arca” Márk Annamária személyében, aki a Békés Megyei Kormányhivatal kormányablakánál dolgozik immár két éve.
Thaiföldi delegáció látogatott Békéscsabára csütörtökön. A vendégeket Erdős Norbert kormánymegbízott fogadta, majd egy zártkörű megbeszélést követően üzletember találkozón cseréltek eszmét a résztvevők. Mindezek között rajzkiállítást nyitottak a kormányhivatal aulájában.
Fórumsorozattal járja Békés megyét dr. Nagy Ágnes, a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának vezetője és Erdős Norbert kormánymegbízott. A megyei munkaügyi kirendeltségeken tartanak tájékoztatót arról a pályázati lehetőségről, amelyet mikro-, kis- és középvállalkozások számára hirdetett meg a kormány. Pénteken Békésen és Gyomaendrődön hangoztak el a legfontosabb információk.
Új helyre költözött a Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége. A hivatalos avatóünnepségen részt vett Erdős Norbert kormánymegbízott is, aki példaértékűnek nevezte a munkát, amit a helyi szakemberek elvégeztek.
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital