A rovat további hírei
A Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézményben minden évben megrendezik a Pék-cukrász Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A résztvevőknek nem csak elméletben, de gyakorlatban is meg kell mutatni tudásukat.
Pénteken bemutatkozott a „kormányablak arca” Márk Annamária személyében, aki a Békés Megyei Kormányhivatal kormányablakánál dolgozik immár két éve.
Thaiföldi delegáció látogatott Békéscsabára csütörtökön. A vendégeket Erdős Norbert kormánymegbízott fogadta, majd egy zártkörű megbeszélést követően üzletember találkozón cseréltek eszmét a résztvevők. Mindezek között rajzkiállítást nyitottak a kormányhivatal aulájában.
Fórumsorozattal járja Békés megyét dr. Nagy Ágnes, a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának vezetője és Erdős Norbert kormánymegbízott. A megyei munkaügyi kirendeltségeken tartanak tájékoztatót arról a pályázati lehetőségről, amelyet mikro-, kis- és középvállalkozások számára hirdetett meg a kormány. Pénteken Békésen és Gyomaendrődön hangoztak el a legfontosabb információk.
Új helyre költözött a Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége. A hivatalos avatóünnepségen részt vett Erdős Norbert kormánymegbízott is, aki példaértékűnek nevezte a munkát, amit a helyi szakemberek elvégeztek.
Munkáltatói fórumot tartottak szerdán a Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának Járási Munkaügyi kirendeltségén. Múlt héten, pénteken, Szarvason is megszervezték ezt a fórumot, amelynek célja a vállalkozások tájékoztatása a munkahelyteremtő beruházások támogatásáról.
Magyar és román partnerek, önkormányzatok, közintézmények képviselői és munkatársai jelentében írták alá Békésen, a Városháza dísztermében azt a megállapodást, amely alapján optikai hálózatot építenek uniós támogatásnak köszönhetően Békés, Hajdú-Bihar és Bihar megye térségében. A Boundless World – Határtalan világ – Ártánd Bélmegyer optikai hálózat kiépítése című projekt eredményeként távközlési és informatikai infrastruktúrát hoznak létre.
Szakmai fórumra gyűltek össze a szakemberek szerda délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal épületében. A cél az volt, hogy tájékozódjanak a társadalombiztosítás, ezen belül az egészségbiztosítás és a nyugdíj, valamint a munkaügy, egyes adó- és járulékváltozásokról. Az összejövetelre nagyobb cégek, intézmények és hivatalok szakemberei, tb-ügyintézői, könyvelői látogattak el.
A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény gyomaendrődi oktatási egységében szerdán átadásra került egy komplett nyelvi labor és interaktív tábla. Az ünnepélyes átadáson részt vett Erdős Norbert kormánymegbízott, Davidovics László igazgató és Várfi András Gyomaendrőd polgármestere.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom