A rovat további hírei
Egyedülálló kezdeményezést mutattak be szerdán Békéscsabán. A vállalkozás-keltető program kezdő vállalkozóknak biztosít olyan hátteret, amelyben kockázatmentesen próbálhatják ki magukat, és dönthetik el, hogy az általuk választott vállalkozás életképes-e vagy sem.
A pék és a cukrász szakma kiválóságai mérték össze tudásukat és ügyességüket az elmúlt négy nap során azon a versenyen, amelyet a Magyar Agrárkamara hirdetett meg és a Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézmény szervezett. A Pék-cukrász Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjébe 29 versenyző jutott be az ország minden pontjáról.
A Békés Megyei Harruckern János Közoktatási Intézményben minden évben megrendezik a Pék-cukrász Országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjét. A résztvevőknek nem csak elméletben, de gyakorlatban is meg kell mutatni tudásukat.
Pénteken bemutatkozott a „kormányablak arca” Márk Annamária személyében, aki a Békés Megyei Kormányhivatal kormányablakánál dolgozik immár két éve.
Thaiföldi delegáció látogatott Békéscsabára csütörtökön. A vendégeket Erdős Norbert kormánymegbízott fogadta, majd egy zártkörű megbeszélést követően üzletember találkozón cseréltek eszmét a résztvevők. Mindezek között rajzkiállítást nyitottak a kormányhivatal aulájában.
Fórumsorozattal járja Békés megyét dr. Nagy Ágnes, a Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának vezetője és Erdős Norbert kormánymegbízott. A megyei munkaügyi kirendeltségeken tartanak tájékoztatót arról a pályázati lehetőségről, amelyet mikro-, kis- és középvállalkozások számára hirdetett meg a kormány. Pénteken Békésen és Gyomaendrődön hangoztak el a legfontosabb információk.
Új helyre költözött a Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége. A hivatalos avatóünnepségen részt vett Erdős Norbert kormánymegbízott is, aki példaértékűnek nevezte a munkát, amit a helyi szakemberek elvégeztek.
Munkáltatói fórumot tartottak szerdán a Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatalának Járási Munkaügyi kirendeltségén. Múlt héten, pénteken, Szarvason is megszervezték ezt a fórumot, amelynek célja a vállalkozások tájékoztatása a munkahelyteremtő beruházások támogatásáról.
Magyar és román partnerek, önkormányzatok, közintézmények képviselői és munkatársai jelentében írták alá Békésen, a Városháza dísztermében azt a megállapodást, amely alapján optikai hálózatot építenek uniós támogatásnak köszönhetően Békés, Hajdú-Bihar és Bihar megye térségében. A Boundless World – Határtalan világ – Ártánd Bélmegyer optikai hálózat kiépítése című projekt eredményeként távközlési és informatikai infrastruktúrát hoznak létre.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom