A rovat további hírei
Békés megye idei legjelentősebb gazdasági eseménye zajlott csütörtökön a Csabagyöngye Kulturális Központban, Békéscsabán.
Békés megye idei legjelentősebb gazdasági eseménye zajlott csütörtökön a Csabagyöngye Kulturális Központban.
Szombaton tartotta a Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal karöltve a VI. Évadnyitó Motoros Tréninget a békéscsabai Szarvasi úti vizsgapályán. Az eseményt Gajda Róbert kormánymegbízott nyitotta meg.
Békés megyében az állami földárverések második szakaszának lezárásáig, március 29-ig 2262 hektár födet értékesítettek, ebből az államnak 3,83 milliárd forint bevétele származott - válaszolta az MTI megkeresésére a Békés Megyei Kormányhivatal kedden.
Szombaton rendezték meg hat csapat részvételével a Kispályás futball kupa az egészségügyben című tornát a békéscsabai Mester Klubban.
2016. március 15-i Nemzeti Ünnep alkalmából a Békés Megyei Kormányhivatal három munkatársa is Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át.
Negyedik alkalommal rendezik meg az Európai Munkáltatói Napot, ezen belül is a Békés Megyei Exportképes Termékek Kiállítását és Versenyét. Az eseménynek a CSAKK ad otthont 2016. április 14-én.
Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján mondott ünnepi beszédet Mezőberényben.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2016. április 01-től a HIV/AIDS tanácsadó és a Nemzetközi Oltóhely a Derkovits sor 2. alatt folytathatja tevékenységét.
Nyerjen utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!

Étel ital
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital