A rovat további hírei
Kulcscsomót talált egy férfi Békéscsabán. Bevitte a rendőrségre, így az elhagyott kulcsok visszakerültek a tulajdonoshoz.
A Blikk azt írja, hogy egy felnőttnek legalább combközépig ér a víz abban a kerti medencében, amelybe belefulladt hétfőn egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A rendőrség gondatlanság miatt elkövetett emberölés miatt nyomoz az ügyben.
Békés megyében az év első öt hónapjában a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek több mint 11 százalékát ittas járművezetők okozták. A rendőrség ellenőrzésekkel igyekszik kiszűrni a forgalomból a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat.
Elfogták azt a férfit, aki hétfő reggel ugrott ki egy rabszállítóból Cegléd közelében - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága délután az MTI-vel.
Kiugrott a rabszállítóból egy fogvatartott hétfő reggel Cegléd közelében - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.
A lányt kórházba vitték ugyan, de már nem tudták megmenteni az életét.
A hétvégén egy beteg leesett a Békés Megyei Központi Kórház, Pándy Kálmán Tagkórház (gyulai kórház) egyik épületének a tetejéről, olvasható a beol.hu-n.
A rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint késsel megfenyegette és elvette mobiltelefonját, pénzét egy férfinak.
Orosházán megfenyegetett egy fiatalt és elvette a pénzét egy lőkösházi férfi. A rendőrök rövid idő alatt elfogták és őrizetbe vették.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság tegnap szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki Békéscsabán, egy intézmény előtt ittasan kiabált, szitkozódott.