A rovat további hírei
Két embercsempész akadt fenn 24 óra leforgása alatt a schengeni határon Csongrád megyében: az egyik Nagylakon, a másik pedig Röszkén.
Hozzátartozói segítségével találtak rá a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai arra a 31 éves helybeli asszonyra, aki tegnap a déli órákban ismeretlen helyre távozott otthonából.
Viszonylag csendes volt a péntek bűnügyi szempontból Békés megyében, bár ez nem vigasztalja azokat, akiknek ellopták a pénzét.
Öten sérültek meg abban a súlyos balesetben, ami szombatra virradó éjszaka nem sokkal éjfél után történt Szegeden a Temesvári körút és a Bérkert utca kereszteződésében.
Balla Irma volt debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt fiának, S. Sándornak a gyanúsítotti kihallgatását, a gyanúsított szabadlábra helyezését és az ügynek a hajdú-biharitól más nyomozó hatósághoz történő áthelyezését kezdeményezi a férfi védője.
Figyelmeztető lövéssel oszlattak fel a rendőrök egy mintegy száz fős, botokkal felfegyverkezett tömeget péntekre virradó éjszaka a Heves megyei Erken - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.
A határon való véletlen átlépés veszélyeire hívja fel az állampolgárok figyelmét a magyar rendőrség.
Szökése ideje alatt többször találkozott védencével, Szarvas Attilával ügyvédi irodájában Bárándy György. Mint beszámoltunk róla, április 29-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kommandója egy meg nem nevezett településen elfogta a hosszabb ideje börtönbüntetése elől szökésben lévő volt mezőkovácsházi polgármestert, Szarvas Attilát. Az egész történetfolyam részletei után érdeklődve interjút készítettünk Szarvas ügyvédjével, Bárándy Györggyel.
Halálos közlekedési baleset történt pénteken hajnalban Sarkadkeresztúron, amiben egy az autóját veszető férfi hunyt el.
Öten sérültek meg csütörtökön Szarvas külterületén, amikor egy Szentes felől Szarvasra tartó személygépkocsi, eddig ismeretlen okból, egy bal kanyarban keresztbe fordult az úttesten, majd egy fának csapódott - közölte a rendőrség. A mentőhelikopter soká jött.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék