A rovat további hírei
A határátkelőnél illegálisan belépni kívánó albán állampolgárt fogtak, Szarvason pedig egy tolvaj fogott - nem kevés - pénzt.
A hétvégén sem tétlenkedtek a határátkelőhelyeken a rendőr útlevélkezelők. Egy Mercedest és egy Volkswagent fogtak Nagylaknál, valamint egy Audit Röszkénél - tájékoztatta a Hír6-ot Pál János rendőrségi sajtószóvivő.
A Mol Rt. munkatársai tettek bejelentést a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon arról, hogy ismeretlenek Gábortelep határában található lezárt kőolajkútjánál nagy mennyiségű kőolajat engedtek ki.
Arany ékszereket és pénzt zsákmányoltak azok a betörők, akik vasárnapra virradóan betörtek egy békéscsabai autókereskedésbe, Gyulán benzinmotoros szivattyút loptak.
Gyulán albán határsértőket fogtak el hétfő hajnalban, míg vasárnap cigarettacsempészeket kapcsoltak le Battonyán és Gyulán.
Szegeden, a Temesvári körúton egy villanyoszlopot döntött ki az autó. Az utas könnyebben sérült.
Nem telt el ez a hétvége sem eseménytelenül a röszkei határátkelőhelyen.
A 47-es úton Hódmezővásárhely határában ütközött motoros és személyautó.
Felborult egy malacokat szállító, magyar rendszámú kamion Szeged határában az 5-ös főúton, nem sokkal vasárnap dél után.
A baj nem jár egyedül, gondolhatta az az orosházi férfi, aki szombat délelőtt figyelmetlenül tolatva, nekiütközött a mögötte parkoló orosházi hölgy kocsijának. A gond ott kezdődött, hogy mindketten olyan helyen várakoztak, ahol ezt jelzőtábla tiltja.
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás