A rovat további hírei
Életét vesztette egy férfi szerdáról csütörtökre virradó éjjel Békéscsabán, a Kétegyházi úti kínai piacként ismert, de árusításra nem használt, üresen álló bódésoron - mondta a hír6.hu-nak Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mint korábban a hír6.hu-n már közöltük: az elmúlt héten meggyilkoltak egy 49 éves nőt Szarvason. A rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, a 24 éves gyilkos kegyetlen módon végzett az asszonnyal; fojtogatta és több késszúrást is találtak az áldozaton.
A november 4-én az egyik szegedi belvárosi ékszerüzletben történt rablás ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000 Ft, jutalmat tűzött ki, mely összegből 100.000 Ft-ot a boltot üzemeltető cég tulajdonosa ajánlott fel.
A rendőrség lezárta a nyomozást a "dél-békési rémek" néven elhíresült bűnügyben. Az elkövetők idős embereket raboltak ki, aláztak meg, de egy lopássorozat miatt is a bíróság előtt kell felelniük.
Két embert vittek kórházba a mentők Szentesen szerda délután, miután egy motoros hátulról egy teherautónak ütközött.
Soha nem derült még fény olyan brutális bűncselekményre Békés megyében, amely az elmúlt év júniusában egy battonyai városszéli, vályogból épült, omladozó, alátámasztott falú lakóházban történt. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint a 21. században elképzelhetetlen körülmények, kusza szerelmi viszonyok között élő két nő és két férfi között kibontakozott szerelemféltés okozta az egyik, több hónapon keresztül szörnyű kínzásokon keresztülment 25 éves nő halálát.
Kenderültetvényre bukkantak a rendőrök Sarkadkeresztúron egy külterületi tanyán. A helyszínen nemcsak növényeket, hanem a termesztéshez szükséges eszközöket is megtalálták. A férfi ellen eljárás indult.
- Mondhatni valóságos „cannabis-bozótharcost” fogott a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság. Tiszabábolna külterületén ugyanis egy erdős-bozótos területen csaknem három méter magasra megnőtt vadkender-tövekre bukkantak a rendőrök, amiket szinte dzsungeli körülmények között termesztett egy 33 éves poroszlói férfi. A 20 millió forintra rúgó kábítószer-ültetvény gondozóját a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte annak előzetes letartóztatását - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Motoros ütközött személygépkocsival Gyulán, a hír6.hu értesülései szerint egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházban.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám
Csak semmi szexet kérem, a Jókaiban vagyunk!
Nyerjen! 6.000 Ft értékben!

Csak semmi szexet kérem, a Jókaiban vagyunk!

Kultúra