A rovat további hírei
Súlyos közlekedési baleset történt Orosháza és Hódmezővásárhely között a 47-es számú főúton. Teljes útzárat rendeltek el.
Tegnap hajnalban magyar állampolgárságú körözött személyt fogott el a CSMRFK Bevetési Osztálya.
Lopásból élt az a 20 éves fiatalember, akit hétfőn fogtak el a rendőrök Békésen. A férfinek nincs rendes állása, de tengernyi szabadidejében nem Shakespeare-t olvasott. A Békési Rendőrkapitányság nyomozói lekapcsolták a nagy gyakorlatra szert tett tolvajt, és lopás miatt eljárást indítottak ellene.
A szerda délelőtti órákban a nagylaki határátkelőhelyen közel 800 000 forint értékben csempészett cigarettát talált a magyar-román közös ellenőrzés során a határrendész szolgálat.
Erőszak és kriminalitás, bűnmegelőzési lehetőségek, eszközök és módszerek - ezen fogalmak köré épül a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Bűnmegelőzési Akadémia közös szervezésében az idei Tavaszi Szabadegyetem, Szegeden.
Mint korábban beszámoltunk, kedd délután Békéscsabán, a Nagyréten négy egerészölyv tetemet találtak. A védett madarakat valószínűleg megmérgezték, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. 
Készpénzt loptak el a Terror Háza Múzeum kasszájából, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást - tájékoztott Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Egy békési segédmotoros kedden összeütközött egy autóval, majd elesett. Sérülései nyolc napon túl gyógyulóak. Egy gyulai karambol nem járt személyi sérüléssel.
Négy védett madár tetemeit találták meg kedden késő délután a békéscsabai Nagyréten, a gyanú szerint megmérgezték az egerészölyveket. Emellett gázolajat és laptopot loptak - ugyancsak a békési megyeszékhelyen.
A Békéscsabai Rendőrkapitányságra keddre virradó éjjel érkezett bejelentés, hogy megtámadtak két hajléktalant Békéscsabán, a Kétegyházi úton, a volt kínai piac területén. A nő és a férfi az egyik faházban aludtak, amikor két férfi rájuk tört.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital