A rovat további hírei
A békéscsabai Fővámhivatal járőrei tegnap éjszaka Battonyánál ellenőriztek egy moldáv állampolgárságú sofőr által vezetett autóbuszt.
Két szegedi férfi kábelt próbált lopni Kiskundorozsmán, de tetten érték őket. Egy kábítószerrel kereskedő díler, illetve az azt fogyasztó csapat is rosszul járt tegnap
Őrizetbe vette a Makói Rendőrkapitányság azt a 39 éves röszkei férfit, valamint 18 éves makói társát, akiknek - a gyanú szerint - több a közelmúltban Makón és környékén történt betöréses lopás is a számlájára írható.
Egy játékgépet törtek fel Kétegyházán, ezen kívül egy könnyű baleset és egy lopás a pénteki nap rendőrségi mérlege.
Péntekre több százezer teleltetett hal pusztult el a Csongrád megyei Csanytelek mellett levő halastórendszerben.
Bombariadó miatt kellett kiüríteni egy szegedi általános iskolát ma délben - tájékoztatta a Hír6.hu-t a rendőrség sajtóreferense.
Majdnem megölte a nagymamáját egy gyomaendrődi férfi - közölte a rendőrség pénteken.
Összesen több mint 1200 karton cigaretta a szemfüles vámosok jutalma.
El akart menekülni a felelősségre vonás elől, ezért parkolóhelyéről kiállva két intézkedő közterület-felügyelőt veszélyeztetve manőverezett délután egy férfi Hódmezővásárhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
A Szegedi Rendőrkapitányság egy újonnan megjelenő csalási formára hívja fel az állampolgárok figyelmét. Az utóbbi időben több lakossági bejelentés érkezett a rendőrkapitánysághoz, miszerint ismeretlen személyek telefonon, interneten keresztül az alábbi módszerekkel igyekeznek az állampolgárokat megkárosítani.
Nyerjen a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!

Utalvány
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.100 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital