A rovat további hírei
Hamis szlován útlevéllel próbált átjutni a határon egy szerb férfi.
Egy nyitva hagyott autóajtót tépett le Gyulán egy busz, emellett csalót fogott el a rendőrség, és keresi a szarvasi kolbásztolvajt. Ismeretlen tettes pedig agyonvert egy telephelyet őrző kutyát.
Hamis okmányokra, határon átcsusszanni vágyó irakiakra és játékautóba rejtett lőszerre bukkantak a határrendészek a hétvégén.
Négy moldáv próbált átcsusszanni Battonyánál. Nem sikerült.
Még az észak-békési településre lecsapó minitornádó előtt lopott kolbászt az ismeretlen tettes, Békésen ittas motoros akadt fenn, míg Mezőkovácsházán őrizetbe vettek egy férfit, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.
Emberölés történt vasárnap Szarvason. A városi rendőrkapitányság ügyeletét 17 óra 30 perckor értesítették a mentők, hogy egy fiatalemberhez hívták őket, akit egy másik férfi mellkason szúrt. A 32 éves férfi belehalt sérüléseibe.
Súlyos bűncselekmény gyanúsítottját vették őrizetbe a rendőrök szombaton. Emellett számtalan lopásról és rongálásról szólnak a békési kékhírek.
Pál János rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint többek között a határon véletlenül átbicikliző angol turistákat kapcsolták le tegnap a határon.
A békéscsabai Fővámhivatal járőrei tegnap éjszaka Battonyánál ellenőriztek egy moldáv állampolgárságú sofőr által vezetett autóbuszt.
Két szegedi férfi kábelt próbált lopni Kiskundorozsmán, de tetten érték őket. Egy kábítószerrel kereskedő díler, illetve az azt fogyasztó csapat is rosszul járt tegnap
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás