A rovat további hírei
A bányatavak és a fürdőzés veszélyeire, valamint a szabad vizeken tartózkodás szabályaira hívta fel a figyelmet a Pest megyei rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombaton Budakalászon.
Lakásokba, házakba surrantak be egy 11 tagú társaság tagjai, akik 6 megyében 19 településen 40 bűncselekményt követhettek el.
Az Orosházán tartott megmérettetésen hat csapat versengett az elsőségért.
Békéscsabán, a strandon adtak bűnmegelőzési és baleset-megelőzési tanácsokat a rendőrség munkatársai.
Harmincnégymillió forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszereket és húsz doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy török kamionban a napokban az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtószóvivője pénteken az MTI-t.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megmozdulása hívja fel a figyelmet, a nyár veszélyeire amik a vakációzó fiatalokra leselkednek.
Az ájult nő a Wesselényi és a Kertész utca sarkán feküdt az autók között, Eb-ünneplésről hazainduló járókelők találtak rá. A nő bugyija a bokáján volt, pénztárcája és iratai eltűntek, de egyéb értékei megvoltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett szerdán késő este, a rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz.
Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy szegedi ingatlanban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Közlekedési baleset Mezőberény külterületén, elfogások Békéscsabán, körözés alapján történt intézkedés Orosházán és Kevermesen.
A rendőrség keresi azt a férfit, aki ellopott egy értékes hegedűt március 27-én, délután a Gégény és Záhony között közlekedő sebesvonaton.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital