A rovat további hírei
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a telefonnal elkövetett csalások. A tettesek legtöbbször mobiltelefon szolgáltató képviselőjeként hívják fel áldozataikat, akiket egy állítólagos nyereményről értesítik - írja a közleményében a szarvasi önkormányzat.
Békéscsabán, a Kórház utcában parkolóból tolató személygépkocsi tegnap 17 óra 10 perckor nem biztosított elsőbbséget a Kórház utcán közlekedő személyautónak, amelynek vezetője az ütközés elkerülése miatt áttért a menetiránya szerinti baloldalra.
A gyermekvédelmi főigazgatóság nem talált visszaélésre utaló jelet a Budapesti Javítóintézetben - tájékoztatta a szervezet vezetője az MTI-t kedden.
Összeütközött egy autóbusz és egy tehergépkocsi Szolnok külterületén, többen megsérültek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel kedden.
Elfogás a határon, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Magyarbánhegyesen és Gyulán - ezekről az eseményekről számolt be tegnapi napról szóló krónikájában a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Tettlegességig fajult vita miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben - tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Legalább húsz gépjármű - köztük két mikrobusz - ütközött egymásnak a sűrű ködben a romániai A2-es autópályán szombaton. Négy ember meghalt, a sebesültek száma meghaladja a harmincat - jelentette az MTI.
Mezőgazdasági munkálatok előkészítése közben életét vesztette egy férfi Csorváson - adta hírül szombaton délelőtt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Orosházán 63 hallgató kezdte meg tanulmányait.
Meghalt egy motoros, aki kisteherautóval ütközött péntek délelőtt Pátka közelében, a 811-es főúton - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó