A rovat további hírei
Engedély nélkül tartott lőfegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök egy nőtincsi férfi házában - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
A Szarvasi Rendőrkapitányság tegnap szabálysértési őrizetbe vett egy budapesti férfit, mert annak ellenére vezetett autót, hogy a rendőrség korábban a járművezetéstől eltiltotta.
Nagyfeszültségű vezetékbe akadt egy teherautó platója pénteken Pásztónál, ahol a 21-es főút négysávúsítását végzik; a teherautó vezetőjét égési sérülésekkel vitték kórházba - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Kényszergyógykezelésre ítélte a Fővárosi Törvényszék pénteken első fokon azt a férfit, aki még tavaly februárban késsel támadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két intézkedő munkatársára Budapesten, egyikük a helyszínen meghalt.
Drogterjesztőket fogtak el a rendőrök a nyíregyházi vasútállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.
Szeszes italt lopott egy férfi tegnap az egyik békéscsabai áruházból.
A rendőrség munkatársai Békéscsaba főterén tájékoztatták az érdeklődőket a határvadász képzés részleteiről. A hétvégén mezőhegyesi, békési, szarvasi és orosházi rendezvényeken is lesznek tájékoztatók.
Kútba esett és meghalt egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Pocsajban csütörtök délelőtt - közölte a katasztrófavédelem sajtóügyeletese az MTI-vel.
Kisiklott a fogaskerekű vasút egyik szerelvénye a Széchenyi-hegy Gyermekvasút végállomásnál csütörtökön, nem sokkal dél előtt. A balesetben senki nem sérült meg - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t.
Életét vesztette egy motort vezető férfi, amikor személygépkocsival ütközött Orosháza külterületén. A nyomozás adatai szerint az autós nem adott neki elsőbbséget, ez vezetett balesethez. A rendőrség vádemelést javasol a nő ellen.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség