A rovat további hírei
Az ájult nő a Wesselényi és a Kertész utca sarkán feküdt az autók között, Eb-ünneplésről hazainduló járókelők találtak rá. A nő bugyija a bokáján volt, pénztárcája és iratai eltűntek, de egyéb értékei megvoltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett szerdán késő este, a rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz.
Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy szegedi ingatlanban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Közlekedési baleset Mezőberény külterületén, elfogások Békéscsabán, körözés alapján történt intézkedés Orosházán és Kevermesen.
A rendőrség keresi azt a férfit, aki ellopott egy értékes hegedűt március 27-én, délután a Gégény és Záhony között közlekedő sebesvonaton.
Kerékpáros és kisbusz ütközött össze Dévaványán, a kerékpáros nő a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt félpályás útlezárás van.
Egy 16 éves fiú részegen szórakozásból 22 (!) frissen ültetett akácfát tört el Mórahalmon.
Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy férfit, aki a múlt héten Kerepesen elütött az autójával egy hatéves bicikliző kisfiút, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Nyolcan haltak meg nyolc balesetben az elmúlt 72 órában a rendőrség összesítése szerint.
Életét vesztette egy férfi a 8123-as út 11-es kilométerénél Székesfehérvár és Zámoly között, ahol két személyautó összeütközött. Az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-vel.
Egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a balesetben, amely a Debrecenhez tartozó Kismacs közelében a 33-as főúton történt vasárnap kora délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa az MTI-vel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital