A rovat további hírei
Minden évben elismerik a kiemelkedő munkát végző rendőröket, nem volt ez másként idén sem. Ezúttal két egyenruhás, egy körzeti megbízott és egy járőr részesült jutalomban.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága idén is elkészítette közlekedésbiztonsági témájú falinaptárát, amelynek célja a biztonságosabb közlekedésre való ösztönzés. A naptárat ma mutatták be a rendőrség helyi képviselői.
Egy hasított sertéseket szállító Iveco Daily típusú kishaszongépjármű, illetve egy Peugeot is árokba borult rövid idő leforgása alatt szerdán délután Sarkad és a méhkeréki határátkelőhely között a 4252 számú úton.
A villamossínen kapott lángra egy személyautó Szeged belvárosában. A tűzoltók megfékezték a lángokat, az esetet a rendőrség vizsgálja.
Közös tájékoztatón ismertették a szakemberek, hogyan készültek fel a téli időjárásra. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság épületében az igazgatóság a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal, a Békés Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervével, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségével, a Békés Megyei Tűzoltó Szövetséggel, a Békés Megyei Katasztrófa- és Polgári Védelmi Szövetséggel, a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. Békés Megyei Igazgatóságával, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat békéscsabai csoportjával közösen tartott sajtótájékoztatót.
Hármas, súlyos személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt szerda reggel nem sokkal fél hét előtt a 4219-es számú úton Nagygyanté után az Orosi elágazástól nem messze. A balesetben a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) két autójával ütközött egy Opel Astra.
Egy Fiat Uno típusú személygépkocsi és egy tárcsát vontató Belarus traktor ütközött szombaton fél tizenkettő körül Békés határában.
Könnyű sérüléssel járó baleset történt Békéscsaba belvárosában.
Egy szeghalmi temetkezési vállalkozó halottszállító autója ütközött vonattal, vasárnap 8 óra 25 perc körül Szeghalmon az Arany János utca és a vasút szintbeni kereszteződésében, a vasúti átjáróban. A balesetnek egy könnyű sérültje van.
Kigyulladt egy legelő húsz hektáron szerdán Békés megyében, Méhkeréken. A Csürhekúti legelő mintegy 100 hektár alapterületű része áll lángokban - közölte a Hír6.hu helyszínen tartózkodó munkatársa.
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital