A rovat további hírei
„Békés Városért” kitüntetésben részesült a közel 30 éve hivatásos szolgálatot ellátó Ladányi Zoltán r. ezredes.
Egy 12 méter mély szakadékba csúszott egy középkorú férfi Budaörsön, a Máriavölgy utca közelében szombat délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Megtalálták a pénteken Dömsödnél a Dunában eltűnt fiatal holttestét - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy vésztői férfi ellen pénteken.
Köszönőlevelet írt egy gyulai édesanya a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének.
A tulajdonos tudta nélkül egy használaton kívüli fészerben állított elő kábítószert egy hódmezővásárhelyi férfi - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és gyermekpornográfia miatt jogerősen nyolc év hat hónap fegyházbüntetésre ítélt egy 38 éves Tolna megyei férfit csütörtökön a Pécsi Ítélőtábla.
Tisztázatlan okból meghalt egy ember szerdán a GE ózdi üzemében - értesült a hvg.hu. A helyiek szerint a cég biztonsági őre fogta le a halálesetet megelőzően.
Idén is várják a javaslatokat, hol ellenőrizze a gyorshajtókat a rendőrség április 21-én. A Speedmarathont elnevezésű összeurópai sebességmérést egész Európában a Tispol (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) felhívására hajtják végre.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki gyomaendrődi otthonukban életveszélyesen megsebesítette férjét.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital