A rovat további hírei
Motoros ütközött személygépkocsival Gyulán, a hír6.hu értesülései szerint egy embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházban.
A közelmúltban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya egy héten belül két marihuána termesztőt fogott el. Az egyik esetben az elkövető egy miskolci családi ház padlásterében alakított ki szabályos ültetvényt. Jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt az elkövetők akár 5-10 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.
Lángra kapott szombat délután a békéscsabai Lencsési Lakótelepi Általános Iskola (volt Szabó Pál téri) egyik raktárhelyisége, személyi sérülés nem történt.
Békéscsaba belvárosában, az Andrássy úton lévő egyik több szintes épület első emeletén található lakás gyulladt ki pénteken.
Kettétört egy platánfát Békéscsabán, a Gyóni-Luther utca sarkán szerda délelőtt a hirtelen megérkező szélvihar. A hatalmas faág forgalmi akadályt képzett, amelyet a Békéscsabai Tűzoltóparancsnokság munkatársai percek alatt elhárítottak.
Németországban kényszerítették prostitúcióra azt a hódmezővásárhelyi nőt, akinek eltűnése ügyében a helyi rendőrség nyomozott korábban. Mint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság mai sajtótájékoztatóján kiderült, szekszárdi lakosok adták-vették egymás között a nőt, később szexrabszolgaként dolgoztatták külföldön.
Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben H. Éva ellen. A nőt ma hozták haza Indonéziából, Bali szigetéről - tájékoztatta a hír6.hu-t az Országos Rendőr-főkapitányság..
Harminc határsértőt fogtak el kedd hajnalban a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Röszkénél - tájékoztatta a hír6.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy ember súlyosan megsérült, amikor két autó ütközött Szentes belterületén kedden késő este - tájékoztatta a hír6.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség