A rovat további hírei
Gyerekekről készült pornográf felvételeket terjesztő pedofilhálózatot számoltak fel Spanyolországban; összehangolt akció keretében 56 embert vettek őrizetbe 26 különböző tartományban - jelentették be a spanyol rendőrség illetékes vezetői a csütörtökön Madridban tartott sajtótájékoztatón.
A tragédiák megelőzése érdekében a rendőrség minden év október 15-étől kezdődően a következő év március 31-éig kiemelt figyelmet fordít a fedél nélkül élőkre. Az otthontalan emberek a téli hidegben rövid idő alatt komoly veszélybe kerülhetnek - tájékoztatta a hír6.hu-t a szarvasi önkormányzat.
Szúrós szagot éreztek a levegőben, ezért a tűzoltók kiürítették a szombathelyi, Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának "D" épületét a Berzsenyi téren csütörtök délelőtt - közölte honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap igazoltattak egy kevermesi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.
Kezében gáz-riasztó pisztollyal akart rabolni egy férfi az egyik szeghalmi üzletben. A rendőrök két órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a telefonnal elkövetett csalások. A tettesek legtöbbször mobiltelefon szolgáltató képviselőjeként hívják fel áldozataikat, akiket egy állítólagos nyereményről értesítik - írja a közleményében a szarvasi önkormányzat.
Békéscsabán, a Kórház utcában parkolóból tolató személygépkocsi tegnap 17 óra 10 perckor nem biztosított elsőbbséget a Kórház utcán közlekedő személyautónak, amelynek vezetője az ütközés elkerülése miatt áttért a menetiránya szerinti baloldalra.
A gyermekvédelmi főigazgatóság nem talált visszaélésre utaló jelet a Budapesti Javítóintézetben - tájékoztatta a szervezet vezetője az MTI-t kedden.
Összeütközött egy autóbusz és egy tehergépkocsi Szolnok külterületén, többen megsérültek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel kedden.
Elfogás a határon, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Magyarbánhegyesen és Gyulán - ezekről az eseményekről számolt be tegnapi napról szóló krónikájában a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom