A rovat további hírei
Stabil az állapota annak a két magyar sérültnek, akiket életveszélyes állapotban szállítottak csütörtökön kórházba a halálos áldozatot is követelő horvátországi autóbalesetben, amelyben egy harmadik magyar meghalt - közölte az MTI-vel a helyi külügyi tárca munkatársa pénteken.
Egy nyomozásban kirendelt tolmácsot akart megvesztegetni és hamis tanúzásra bírni egy fiatalkorú öt társával, majd meg is fenyegették, megölik, ha nem segít - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.
Előadásokkal és bemutatóval igyekszik felhívni a rendőrség a középiskolás diákok figyelmét az ittasan, illetve bódult állapotban történő közlekedés veszélyeire Gyulán.
Gázrobbanás történt egy poroszlói családi házban szerdán reggel, egy ember életét vesztette - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Egy dezertált idegenlégióst ítélték életfogytiglanra a múlt héten, mert megölte, feldarabolta és egy nádasban szórta két drogkerekedő üzlettársát. Földes-Szabó Attila volt már rablógyilkosság vádlottja, de abban az ügyben felmentették, az állam pedig 25 milliós bánatpénzt fizetett neki. A férfi ebből kezdett abba drogbizniszbe, amelynek a vége egy kettős gyilkossággal lezárt elszámolási vita lett.
Soron kívüli vizsgálatot rendelt el a Nemzeti Közlekedési Hatóság annál a cégnél, amelynek két kisrepülőgépe is lezuhant a közelmúltban. A balesetekben három ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Amíg a vizsgálat tart, a cég gépei nem szállhatnak fel.
A tűzesetek megelőzése és a lakosság biztonsága érdekében a szabadtéri tűzgyújtást minden esetben jogszabályban rögzített előírások és ideiglenes rendeletek szabályozzák, a tűzgyújtás aranyszabálya azonban állandó: csak akkora lángot élesszünk, amekkorát el is tudunk oltani.
Kedd reggel - egyelőre ismeretlen okból kifolyólag - egy Daewoo Matiz egyenesen keresztülhajtott a körforgalom által körbevett dombon.
Kigyulladt egy faxgép egy debreceni kollégiumban hétfőn pár perccel éjfél előtt, az épületből 481 diákot menekítettek ki a tűzoltók - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.
Mezőhegyesen rendezte meg a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjét. A megmérettetésen 24 diák vett részt, közülük hárman jutottak tovább az országos döntőre. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Mezőkovácsházi Baleset-megelőzési Bizottság
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital