A rovat további hírei
A közterület-felügyelet csoportvezetője segítette a rendőrök munkáját egy betöréses lopás miatt indult nyomozásban Békéscsabán. A gyanúsítottakat a rendőrök elfogták.
Szerb turistabusz karambolozott az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszán vasárnap, nem sokkal dél után. A jármű pályakarbantartó teherautóknak ütközött, a karambolban egy ember meghalt, két ember súlyos, több mint húsz könnyebb sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az utat lezárták, a forgalom torlódik.
Zebra Akadémia címmel működtet a gyermekbalesetek megelőzését célzó oktatóprogramot a rendőrség Békés megyében.
Békés megyében ma az alábbi helyszíneken és időpontokban számíthatnak sebességmérésre a közlekedők.
Négy baleset, három könnyű és egy súlyos sérült - ez a tegnapi nap közlekedési mérlege.
Elek és Gyula között, a zöldhatáron gyalogolt át Romániából Magyarországra 11 külföldi. A rendőrök elfogták őket és átadták a román hatóság képviselőinek.
Holtan találtak egy 57 éves nőt pénteken Csepelen, a rendőrség emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek tegnap a rendőrök. A mai napon Gyulán elfogtak egy körözött férfit.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata 3. helyezést ért el a XI. Országos Bűnügyi Technikai „Vedres Mátyás” Emlékversenyen. A csapat tagjai: Kaczkó Éva r. zászlós, Bagdi János r. őrnagy és Bróda Sándor r. zászlós.
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség - közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás