A rovat további hírei
Gyorsan meglett a 33 éves K. Renáta, aki magára hagyta kisbabáját egy pesterzsébeti utcán. Saját lakásában fogták el ma reggel.
S. Dan a gyilkosság előtt egy nappal ment szabadságra munkahelyén, a Nyíregyházán történtek után pedig rögtön Románia felé vette az irányt, és közben igazoltatták is.
A forgalmas helyen lévő iskolák környékén rendőrök és polgárőrök segítik az iskolába érkező gyermekeket és szüleiket.
Elfogták csütörtökön Kolozsváron azt a román orvost, akit a magyar rendőrség azzal gyanúsít, hogy előző nap Nyíregyházán rálőtt egy házaspárra, megölve az asszonyt, a férjét pedig életveszélyesen megsebesítette - adta hírül a román Digi 24 hírtelevízió.
Egy gyomaendrődi ház ajtaját lopta el két férfi. El akarták adni, de a rendőrök Körösladányban elfogták őket.
Európai elfogatóparancsot adott ki a rendőrség kezdeményezésére a Nyíregyházi Járásbíróság Stamatiu Dan 54 éves román férfi ellen, a gyanú szerint ő adott le lövéseket egy nyíregyházi házaspárra szerdán.
A korábbi hírekkel ellentétben életben van a szerdai nyíregyházi lövöldözés egyik áldozata: a 49 éves férfi állapota stabil. Felesége a helyszínen meghalt. A rendőrség nagy erőkkel keresi a román Stamatiu Dant, aki sajtóhírek szerint azért akarta kiirtani a családot, mert a nő visszautasította közeledését. A támadás idején a család 7 éves gyerekei is otthon voltak. A helyi tévének nyilatkozott az a férfi, aki a támadás után kihívta a mentőket.
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán egy nő a XX. kerületben.
Egy tüdőgyógyász főorvos lőhette le a nyíregyházi házaspárt csütörtökön, a férfinak magának is több gyereke volt.
Két holttestet találtak egy családi házban. A rendőrség vizsgálja a történtek körülményeit.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó