A rovat további hírei
Tegnap éjjel hagyta el az otthonát egy középkorú nő Budajenőn, majd valószínűleg a közeli erdőbe ment, a családja azóta nem tudja hol lehet. A nő zavartan viselkedett, még a szomszédhoz is bekéredzkedett.
A mobileszközök sérülékenységre hívják fel a figyelmet és a biztonságos mobilhasználatot igyekeznek elősegíteni egy kampánnyal, amelyet egyszerre huszonöt államban, köztük Magyarországon indítottak - jelentették be hétfőn Budapesten.
A 43 éves férfi rá sem hederített a földön fekvő nőre, lefeküdt aludni, elment dolgozni, majd mire hazaért, élettársa meghalt úgy, hogy a verés után egy centit sem bírt mozdulni.
Egy olasz vadász és egy magyar hajtó könnyű sérülést szenvedett vasárnap Békés megyében egy szervezett hajtóvadászat során - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
A nappalok rövidülése, a látási viszonyok romlása a közlekedés minden résztvevőjét érinti. Békés megyében a rendőrség a gyalogosok figyelmét is igyekszik felhívni erre.
Továbbra sem áll szóba a hatóságokkal a robbantással gyanúsított 23 éves P. László.
Egy hónapra előzetes letartóztatásba került egy soproni férfi, akinek a tartózkodási és a lakóhelyén is lőfegyvereket és robbanóanyagot talált a rendőrség - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség vasárnap az MTI-t.
Békés megyében szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett pénteken egy bicskei férfit, aki ellen szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást - közölte szombaton honlapján a rendőrség.
Baleset Békéscsabán, Gyulán és Kamut külterületén, körözés alapján történt rendőri intézkedés Sarkadon, garázdaság Békéscsabán - ezekről a pénteki történésekről számolt be jelentésében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom