A rovat további hírei
Vádat emelt a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 23 éves férfi ellen, aki megerőszakolta testvérének 13 éves nevelt lányát - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.
Vádat emeltek azzal a férfival szemben, aki bántalmazott egy tanárt és egy családgondozót tavaly Kondoroson, a gyermekét pedig megverte és elhanyagolta - tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.
Kedd este kilenc óra körül egy kecskeméti lakásban holtan találtak egy 37 éves nőt, aki a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel a rendőrség honlapján.
A szezonális jelleggel, de elsősorban a nyári időszakban két kerékpáros járőr teljesít szolgálatot hétfőtől Békéscsaba útjain.
Lopás vétsége miatt vádat emeltek két francia állampolgár ellen, aki egy Steindl Imre korából származó kődíszdarabot próbált meg eltulajdonítani az Országház egy lezárt teraszáról - közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.
A szezonális jelleggel, de elsősorban a nyári időszakban két kerékpáros járőr teljesít szolgálatot hétfőtől Békéscsaba útjain.
A rendőrség feloldotta az útlezárást a Mezőhegyes és Tótkomlós között történt halálos balesetnél.
Személygépkocsi kerékpárjaival közlekedő két nőt ütött el Mezőhegyes külterületén. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést.
A lőkösházi határrendészek elfogtak két afgán férfit, akik belépésre jogosító okmányok nélkül, egy tehervonaton szállított félpótkocsin elbújva próbáltak meg Magyarország területére jutni.
Tavaly szeptember óta közel 3000 ügyben emelt vádat az ügyészség határzár tiltott átlépése, illetve határzár megrongálása miatt, a büntetés a legtöbb esetben kiutasítás volt - közölte Polt Péter legfőbb ügyész egy szocialista képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital