A rovat további hírei
Az ittas sofőrök okozta balesetek számának csökkentése érdekében elindította Soha ne igyál, ha vezetsz! nevű online kampányát az Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) és a Diageo.
Harminc tűzoltó dolgozik a Szegeden, a DÉLÉP ipari parkban egy hulladékhasznosítással foglalkozó cég telephelyén vasárnap délután keletkezett tűz oltása - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn reggel az MTI-t.
Ledarált kommunális hulladék ég egy hulladékhasznosítással foglalkozó cég telephelyén Szegeden, a DÉLÉP ipari parkban; a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t vasárnap délután.
Gyulán, a Városház utcában, az egyik vendéglátóhely előtt szombaton, 2 óra 30 perc körüli időben két társaság tagjai szóváltásba keveredtek egymással.
A bűnmegelőzés és a vagyonvédelem volt a fő témája annak a rendezvénynek, amelyen 9 háromfős csapat vett részt.
„Békés Városért” kitüntetésben részesült a közel 30 éve hivatásos szolgálatot ellátó Ladányi Zoltán r. ezredes.
Egy 12 méter mély szakadékba csúszott egy középkorú férfi Budaörsön, a Máriavölgy utca közelében szombat délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Megtalálták a pénteken Dömsödnél a Dunában eltűnt fiatal holttestét - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy vésztői férfi ellen pénteken.
Köszönőlevelet írt egy gyulai édesanya a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének.