A rovat további hírei
Előzetes letartóztatásba helyeztek két pécsi férfit szexuális erőszak gyanúja miatt – közölte a Pécsi Törvényszék.
Leszállt egy Cessna kisrepülő hétfőn az M1-M7-es autópálya budapesti bevezető szakaszán - értesült az MTI. Az eset során nem sérült meg senki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.
Megöltek Szamossályiban egy 61 éves nőt, akinek holttestét egy hozzátartozója találta meg szombat délelőtt a lakásában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.
Mintegy száz állat pusztult el egy összedőlt juhhodályban Tiszalökön szombaton - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője a mentési munkálatok után az MTI-vel.
Elfogtak két osztrák és egy orosz állampolgárt éjszaka az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán a rendőrök - tájékoztatott honlapján szombat reggel az ORFK. A három külföldi tizenöt embert akart átcsempészni Ausztriába.
A békéscsabai kórházban egy 22 éves férfi oxigénpalackkal a kezében támadt rá az egyik dolgozóra.
Halálos gázolás miatt késések várhatók a Budapest-Szeged vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform szombat reggel az MTI-t.
Lezuhant egy szúnyogirtó kisrepülőgép Győr külterületén, egy erdős területen péntek kora este, a pilóta súlyosan megsérült - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.
Országos kispályás labdarúgó bajnokság zajlott a tegnap Orosházán. A tornát a Készenléti Rendőrség csapata nyerte, mögöttük Fejér megye és Hajdú-Bihar megye rendőrei végeztek.
Az Orosháza és Kaszaper közötti 4428-as számú úton személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött. A helyszínelés miatt a rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kardoskút felé terelik.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital