A rovat további hírei
Köszönőlevelet írt egy gyulai édesanya a Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének.
A tulajdonos tudta nélkül egy használaton kívüli fészerben állított elő kábítószert egy hódmezővásárhelyi férfi - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és gyermekpornográfia miatt jogerősen nyolc év hat hónap fegyházbüntetésre ítélt egy 38 éves Tolna megyei férfit csütörtökön a Pécsi Ítélőtábla.
Tisztázatlan okból meghalt egy ember szerdán a GE ózdi üzemében - értesült a hvg.hu. A helyiek szerint a cég biztonsági őre fogta le a halálesetet megelőzően.
Idén is várják a javaslatokat, hol ellenőrizze a gyorshajtókat a rendőrség április 21-én. A Speedmarathont elnevezésű összeurópai sebességmérést egész Európában a Tispol (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) felhívására hajtják végre.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki gyomaendrődi otthonukban életveszélyesen megsebesítette férjét.
Gázrobbanás történt egy tótkomlósi családi házban csütörtök kora hajnalban, egy embert súlyos égési sérülésekkel kórházba kellett szállítani - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
Bizonyítási kísérletet tart szerda este a rendőrség a 47-es úton.
Jogerősen két év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Győri Járásbíróság védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt kedden azt a csornai nőt, aki tavaly februárban begyógyszerezte magát és huszonhat éves magatehetetlen lányát. A nő túlélte az öngyilkossági kísérletet, a lánya azonban belehalt a szövődményekbe.
Egy motoros életét vesztette abban a balesetben, amely kedd délután történt a 77-es úton - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.