A rovat további hírei
Egy súlyos és egy könnyű sérültje van a Köröstarcsa és Körösladány között történt balesetnek.
A rendőrség feloldotta a teljes útlezárást a 47-es számú főúton.
Több mint 3200 darab, 40 millió forint értékű hamisított ruhaneműt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei hat, az országból kilépni készülő kisbuszban a beregsurányi magyar-ukrán határátkelőhelyen - közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
Három személyautó ütközött össze a 47-es számú főúton, Köröstarcsa és Körösladány között. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
A rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki két alkalommal is szeméremsértően viselkedett Tiszaújváros közterületein.
Gyümölcsöt lopott egy férfi augusztus 18-án egy békési kertből.
Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki korábbi nézeteltérésük miatt ecettel leöntötte egy Putnokról Miskolcra közlekedő autóbusz sofőrjét - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
A tűzoltók mentettek meg szerda este egy embert, aki a Duna fölött lógott a Petőfi hídról - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Elrendelte Lakatos Andrásnak, az alvilág Kisbandi néven elhíresült bankárának előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság - erősítette meg a Debreceni Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI érdeklődésére.
Eltűnt egy beteg férfi Dévaványán. A rendőrség rövid idő alatt megszervezte a keresését, a kutatásban polgárőrök is részt vettek. A férfit megtalálták, kórházba vitték.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom