A rovat további hírei
A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szeméremsértő módon mutogatta magát Debrecen belvárosában.
A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást július 17-én.
Hatósági helyszínelés miatt késnek a vonatok a Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonalon, a Szerencs-Mezőzombor szakaszon holttestet találtak - közölte a Mávinform hétfő reggel az MTI-vel.
Közúti közlekedési baleset Gyulán, hamis vezetői engedély a határon és őrizetbe vétel Dévaványán - ezekről az eseményekről tájékoztatta szerkesztőségünket ma reggel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Személygépkocsi gázolt halálra egy 71 éves férfit Kisvárdán.
Pénteken délután Szolnokon a nyílt utcán megöltek egy 61 éves férfit. Szombatra virradóra Vácrátóton egy másik férfi közlekedési balesetben vesztette életét.
A rendőrség még nem jutott semmire.
Mérget küldött volt barátnőjének egy 39 éves férfi, súlyos testi sértés előkészülete miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendőrei két napon át látnak el közös járőrszolgálatot a Gyulai Rendőrkapitányság munkatársaival.
A rendőrök nagy mennyiségű szarvasgombát foglaltak le egy férfitól, aki idomított kutyák segítségével szedte a gombát olyan területről, ahova nem volt engedélye.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom