A rovat további hírei
Közúti közlekedési baleset Gyulán, hamis vezetői engedély a határon és őrizetbe vétel Dévaványán - ezekről az eseményekről tájékoztatta szerkesztőségünket ma reggel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Személygépkocsi gázolt halálra egy 71 éves férfit Kisvárdán.
Pénteken délután Szolnokon a nyílt utcán megöltek egy 61 éves férfit. Szombatra virradóra Vácrátóton egy másik férfi közlekedési balesetben vesztette életét.
A rendőrség még nem jutott semmire.
Mérget küldött volt barátnőjének egy 39 éves férfi, súlyos testi sértés előkészülete miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség rendőrei két napon át látnak el közös járőrszolgálatot a Gyulai Rendőrkapitányság munkatársaival.
A rendőrök nagy mennyiségű szarvasgombát foglaltak le egy férfitól, aki idomított kutyák segítségével szedte a gombát olyan területről, ahova nem volt engedélye.
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat azzal a békéscsabai férfival szemben, aki február 12-én este, a Szarvasi úton halálos balesetet okozott - írja a behír.hu.
A Szarvasi Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt július 13-án szabálysértési őrizetbe vett egy szarvasi férfit.
Befejeződött a vádirat ismertetése a sok tízmilliárdos csalás, sikkasztás és más bűncselekmények miatt indult Quaestor-ügy büntetőperében a Fővárosi Törvényszéken szerdán.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom