A rovat további hírei
Egy miskolci általános iskolában a lányöltözőben történt az incidens, a 16 éves fiú nem akart kimenni, amíg a lányok öltöztek, majd a tanárra is rátámadt.
Elfogtak a rendőrök a napokban egy érdi nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly októberben megölt egy idős házaspárt Érden. A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a nő előzetes letartóztatását - közölte a vádhatóság csütörtökön az MTI-vel.
A rendőrök már többször jártak a Lehel utcai házban, ahol a megerőszakolt kétéves kislány lakott az anyjával. Az anya a másik gyerekével azóta eltűnt.
Betegesen rettegett attól, hogy a lánya züllött életet fog élni, ezért unokatestvérével ördögi leckét tervelt ki egy mélyen vallásos nő. A pécsi asszony rokona leitatta, kikötözte és molesztálta a 13 éves gyereket. Miközben a férfi erőszakolta, a lány sírva könyörgött a szomszéd szobában várakozó anyjának, aki azonban szentül hitte, hogy a tanítás hatni fog.
Lezárta a nyomozást a rendőrség egy 34 éves nő ellen, aki a gyanú szerint megölte, majd egy kukába dobta újszülöttjét.
Kedd hajnalban egy elvált férj meg akarta ölni feleségét. Az asszony túlélte ugyan a súlyos bántalmazást, de még küzdenek az életéért. A volt férj ez után felgyújtotta a házát, majd a padláson végzett magával.
A szabadtéri tűzesetek 99 százalékát emberi gondatlanság okozza - közölte Bérczi László országos tűzoltósági főfelügyelő kedden az MTI-vel, miután az erdőtüzek hatékony megelőzése érdekében a katasztrófavédelem országos konferenciát és tűzoltási gyakorlatot tartott Jakabszállás határában.
A gyulai rendőrök azonosították azt a fiatal férfit, aki Gyulán és Békéscsabán saját bevallása szerint több mint 40 helyen festett falakra, kerítésekre.
Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt egy év hat hónap felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Szombathelyi Törvényszék kedden, nem jogerősen annak a két szamárnak a gazdáját, amely három évvel ezelőtt a Vas megyei Magyarszecsődön megtámadott, többször megharapott és halálra taposott egy férfit - közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.
A 7, 9 és 12 éves kisfiúnak esélye sem volt a menekülésre, az égő tető az ő szobájuk felett is beomlott. A család 40 liter benzint tárolhatott a ház közepén, onnan terjedhetett tovább a tűz. Az ügyet a rendőrség is vizsgálja.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom