A rovat további hírei
Az egyik baleset Budapesten, a Blaha Lujza téren, a másik Oszlárnál történt.
Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 45-ös főúton Hódmezővásárhely és Szentes között szerdán délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Balesetben meghalt egy traktoros Mélykút közelében, az 55-ös főúton szerda reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Halálra késeltek egy férfit Debrecenben, a gyilkossággal megalapozottan gyanúsítható embert elfogták - közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője kedden az MTI-vel.
Vádat emelt az ügyészség egy 20 éves férfi ellen, aki 17 éves élettársát vette rá arra, hogy prostituáltként dolgozzon.
Elfogtak egy embercsempészt Hegyeshalomnál hétfő hajnalban, a marokkói férfi huszonkét külföldit akart illegálisan Ausztriába juttatni - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.
Mindenkitől DNS-mintát vesznek, aki kapcsolatba kerülhetett azzal a kétéves kislánnyal, akit múlt héten erőszakoltak meg a VI. kerületben - írta a Blikk.
Az illető a gyanú szerint gyűrűket lopott egy ékszerboltból Debrecen belvárosában. A keresett férfi ismeretőjele, hogy az ujjain feltűnően sok gyűrűt visel.
Vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy nő ellen, aki 13 évvel ezelőtt megölte újszülött gyermekét - közölte Reszl Ildikó főügyész hétfőn az MTI-vel.
A fiú hétfő reggel támadt rá a 19 éves lányra abádszalóki otthonukban.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom