A rovat további hírei
A Blikk szerint a gyermeket múlt héten erőszakolták meg, és az orvosok egy éjszakán át harcoltak az életéért a műtőben.
Egy férfi majdnem meghalt a csepeli strandon, amikor szombaton fennakadt a kerítésen.
Megszűnt az ammóniaszivárgás Gyulán, a Kétegyházi úti húsüzemben, ahová vasárnap reggel riasztották a tűzoltókat - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A húsüzem helyszínen tartózkodó ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy a Gyulahús Kft. hűtőházában újraindult a hűtés.
A bányatavak és a fürdőzés veszélyeire, valamint a szabad vizeken tartózkodás szabályaira hívta fel a figyelmet a Pest megyei rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombaton Budakalászon.
Lakásokba, házakba surrantak be egy 11 tagú társaság tagjai, akik 6 megyében 19 településen 40 bűncselekményt követhettek el.
Az Orosházán tartott megmérettetésen hat csapat versengett az elsőségért.
Békéscsabán, a strandon adtak bűnmegelőzési és baleset-megelőzési tanácsokat a rendőrség munkatársai.
Harmincnégymillió forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszereket és húsz doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy török kamionban a napokban az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtószóvivője pénteken az MTI-t.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megmozdulása hívja fel a figyelmet, a nyár veszélyeire amik a vakációzó fiatalokra leselkednek.
Az ájult nő a Wesselényi és a Kertész utca sarkán feküdt az autók között, Eb-ünneplésről hazainduló járókelők találtak rá. A nő bugyija a bokáján volt, pénztárcája és iratai eltűntek, de egyéb értékei megvoltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett szerdán késő este, a rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom