A rovat további hírei
Levegőbe lőtt egy férfi szombaton késő este Békéscsabán, a Veres Péter utcában. Senki sem sérült meg, a rendőrség a fegyvert lefoglalta - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Késsel támadott meg egy 19 éves lányt egy 20 éves pakisztáni férfi Budapesten - hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.
Összesen 22 embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóból a vízi rendőrök - közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
Szombatra virradó éjjel két halálos baleset is történt az országban.
Halált okozó testi sértés miatt keresnek egy férfit, a fotóját péntek délután tették közzé a police.hu-n.
Több illetékes szakember felelősségét is megállapította a május 12-én meghalt másfél éves gyöngyösi kislány ügyében indított kormányhivatali vizsgálat - tájékoztatta a Heves Megyei Kormányhivatal pénteken az MTI-t.
Az idén 492 önkéntes tűzoltó-egyesületet támogat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesen félmilliárd forinttal, önkéntes mentőszervezetek pedig százmillió forint támogatásban részesülnek - tájékoztatta az OKF szóvivője pénteken az MTI-t.
Az állatállomány teljes egészében odaveszett a tűzben, az anyagi kár több millió forint.
Motorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Három személyautó ütközött csütörtök reggel Nagyszentjános és Gönyű között, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom