A rovat további hírei
A szezonális jelleggel, de elsősorban a nyári időszakban két kerékpáros járőr teljesít szolgálatot hétfőtől Békéscsaba útjain.
A rendőrség feloldotta az útlezárást a Mezőhegyes és Tótkomlós között történt halálos balesetnél.
Személygépkocsi kerékpárjaival közlekedő két nőt ütött el Mezőhegyes külterületén. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést.
A lőkösházi határrendészek elfogtak két afgán férfit, akik belépésre jogosító okmányok nélkül, egy tehervonaton szállított félpótkocsin elbújva próbáltak meg Magyarország területére jutni.
Tavaly szeptember óta közel 3000 ügyben emelt vádat az ügyészség határzár tiltott átlépése, illetve határzár megrongálása miatt, a büntetés a legtöbb esetben kiutasítás volt - közölte Polt Péter legfőbb ügyész egy szocialista képviselő írásbeli kérdésére válaszolva.
Három férfit állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklás gyanúja miatt Tótkomlóson.
Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit tegnap Füzesgyarmatról a Szeghalmi Rendőrkapitányságra.
Országszerte 46 vasúti-közúti átjáróban végez ellenőrzéseket a MÁV és a rendőrség pénteken - tájékoztatta a vasúttársaság az MTI-t. A szervezők a kereszteződések használatának szabályaira hívják fel a figyelmet.
Ténylegesen húsz év fegyházbüntetésre ítélte másodfokon a Győri Törvényszék azt a 30 éves férfit, aki szabadulása után megerőszakolt egy fiatalkorú lányt Győrben tavaly januárban. A csütörtöki döntéssel a törvényszék helyben hagyta az első fokon eljáró Győri Járásbíróság korábbi határozatát - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.
Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla azt az encsi férfit, aki 82 késszúrással megölte nagyanyját - közölte a táblabíróság szóvivője az ítélethirdetés után csütörtökön az MTI-vel.