A rovat további hírei
Békéscsaba belvárosában, az Andrássy úton lévő egyik több szintes épület első emeletén található lakás gyulladt ki pénteken.
Kettétört egy platánfát Békéscsabán, a Gyóni-Luther utca sarkán szerda délelőtt a hirtelen megérkező szélvihar. A hatalmas faág forgalmi akadályt képzett, amelyet a Békéscsabai Tűzoltóparancsnokság munkatársai percek alatt elhárítottak.
Németországban kényszerítették prostitúcióra azt a hódmezővásárhelyi nőt, akinek eltűnése ügyében a helyi rendőrség nyomozott korábban. Mint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság mai sajtótájékoztatóján kiderült, szekszárdi lakosok adták-vették egymás között a nőt, később szexrabszolgaként dolgoztatták külföldön.
Nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben H. Éva ellen. A nőt ma hozták haza Indonéziából, Bali szigetéről - tájékoztatta a hír6.hu-t az Országos Rendőr-főkapitányság..
Harminc határsértőt fogtak el kedd hajnalban a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Röszkénél - tájékoztatta a hír6.hu-t Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy ember súlyosan megsérült, amikor két autó ütközött Szentes belterületén kedden késő este - tájékoztatta a hír6.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
Ismeretlen tettesek betörték a Lehet Más a Politika (LMP) békéscsabai irodájának az ablakait.
Az elsődleges információk szerint három sérültje van annak a balesetnek, ami Békéscsaba határában, a Békés felé vezető úton történt pénteken - tudta meg a hír6.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó