A rovat további hírei
Idén is megrendezésre került a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ahol békés megyei diákok mérték össze a tudásokat extrém helyzetek kezeléséből.
Egy 2012-es gyilkosság ügyében jogerősen 17 évre ítélt a bíróság egy férfit. A vádlott gépfegyvert tartott, halálosan megfenyegette szomszédait, áramot is vezetett a kertjébe, de végül egy ivócimboráját ölte meg. A holttestét nem sikerült teljesen elrejtenie.
Meghalt egy férfi, aki autójával villanyoszlopnak ütközött hétfő délelőtt Érden - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Közúti közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és egyedi azonosító jellel, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmények gyanúja miatt történt rendőri intézkedés szombaton Békés megyében - adta hírül a BMRFK.
llegális gyártelepre bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy papíron ingatlanok bérbeadásával foglalkozó, Jász-Nagykun-Szolnok megyei cégnél - tájékoztatta az adóhatóság szombaton az MTI-t. A cégnél frissen gyártott gumiszőnyeget is lefoglaltak.
Stabil az állapota annak a két magyar sérültnek, akiket életveszélyes állapotban szállítottak csütörtökön kórházba a halálos áldozatot is követelő horvátországi autóbalesetben, amelyben egy harmadik magyar meghalt - közölte az MTI-vel a helyi külügyi tárca munkatársa pénteken.
Egy nyomozásban kirendelt tolmácsot akart megvesztegetni és hamis tanúzásra bírni egy fiatalkorú öt társával, majd meg is fenyegették, megölik, ha nem segít - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.
Előadásokkal és bemutatóval igyekszik felhívni a rendőrség a középiskolás diákok figyelmét az ittasan, illetve bódult állapotban történő közlekedés veszélyeire Gyulán.
Gázrobbanás történt egy poroszlói családi házban szerdán reggel, egy ember életét vesztette - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Egy dezertált idegenlégióst ítélték életfogytiglanra a múlt héten, mert megölte, feldarabolta és egy nádasban szórta két drogkerekedő üzlettársát. Földes-Szabó Attila volt már rablógyilkosság vádlottja, de abban az ügyben felmentették, az állam pedig 25 milliós bánatpénzt fizetett neki. A férfi ebből kezdett abba drogbizniszbe, amelynek a vége egy kettős gyilkossággal lezárt elszámolási vita lett.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom