A rovat további hírei
Súlyos baleset történt kedden 12 óra 40 perc körül Újkígyóson, a Gyulai úton. Egy kamion és egy kerékpáros ütközött össze - értesült a hír6.hu.
Három embert vittek kórházba a mentők az éjszaka, amikor egy autó lesodródott az útról Hódmezővásárhely és Földeák között.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a területileg illetékes áramszolgáltatók közös gyakorlatára került sor kedden Gyulán.
Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Forráskút és Balástya között.
Életét vesztette egy férfi szerdáról csütörtökre virradó éjjel Békéscsabán, a Kétegyházi úti kínai piacként ismert, de árusításra nem használt, üresen álló bódésoron - mondta a hír6.hu-nak Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mint korábban a hír6.hu-n már közöltük: az elmúlt héten meggyilkoltak egy 49 éves nőt Szarvason. A rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, a 24 éves gyilkos kegyetlen módon végzett az asszonnyal; fojtogatta és több késszúrást is találtak az áldozaton.
A november 4-én az egyik szegedi belvárosi ékszerüzletben történt rablás ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000 Ft, jutalmat tűzött ki, mely összegből 100.000 Ft-ot a boltot üzemeltető cég tulajdonosa ajánlott fel.
A rendőrség lezárta a nyomozást a "dél-békési rémek" néven elhíresült bűnügyben. Az elkövetők idős embereket raboltak ki, aláztak meg, de egy lopássorozat miatt is a bíróság előtt kell felelniük.
Két embert vittek kórházba a mentők Szentesen szerda délután, miután egy motoros hátulról egy teherautónak ütközött.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom