A rovat további hírei
Egy dezertált idegenlégióst ítélték életfogytiglanra a múlt héten, mert megölte, feldarabolta és egy nádasban szórta két drogkerekedő üzlettársát. Földes-Szabó Attila volt már rablógyilkosság vádlottja, de abban az ügyben felmentették, az állam pedig 25 milliós bánatpénzt fizetett neki. A férfi ebből kezdett abba drogbizniszbe, amelynek a vége egy kettős gyilkossággal lezárt elszámolási vita lett.
Soron kívüli vizsgálatot rendelt el a Nemzeti Közlekedési Hatóság annál a cégnél, amelynek két kisrepülőgépe is lezuhant a közelmúltban. A balesetekben három ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült. Amíg a vizsgálat tart, a cég gépei nem szállhatnak fel.
A tűzesetek megelőzése és a lakosság biztonsága érdekében a szabadtéri tűzgyújtást minden esetben jogszabályban rögzített előírások és ideiglenes rendeletek szabályozzák, a tűzgyújtás aranyszabálya azonban állandó: csak akkora lángot élesszünk, amekkorát el is tudunk oltani.
Kedd reggel - egyelőre ismeretlen okból kifolyólag - egy Daewoo Matiz egyenesen keresztülhajtott a körforgalom által körbevett dombon.
Kigyulladt egy faxgép egy debreceni kollégiumban hétfőn pár perccel éjfél előtt, az épületből 481 diákot menekítettek ki a tűzoltók - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.
Mezőhegyesen rendezte meg a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjét. A megmérettetésen 24 diák vett részt, közülük hárman jutottak tovább az országos döntőre. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Mezőkovácsházi Baleset-megelőzési Bizottság
Kedd reggel 8 órától üzemszerűen működnek a hivatalosan Véda közúti intelligens kamerának nevezett új fix traffipaxok.
Kirabolt egy 91 éves asszonyt egy 22 éves férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Halmajon, az idős nő életveszélyes koponyatörést szenvedett. A rablót elfogták - közölte a police.hu-n a megyei rendőr-főkapitányság szombaton.
A Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében.
Holttestet találtak csütörtökön Miskolc patakjában, a Szinvában - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
Nyerj páros vasárnapi belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra

Nyerj páros vasárnapi belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra

Érték: 1.500 Ft Játszom
Nyerj páros szombati belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra!

Nyerj páros szombati belépőt a 20.Gyulai Pálinkafesztiválra!

Érték: 1.500 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom