A rovat további hírei
Közlekedési baleset történt a 47-es számú főút Békéscsaba és Csorvás közötti szakaszán csütörtökön, nem sokkal dél után - értesült a hír6.hu.
Hamis vágyfokozó szerek forgalmazásával foglalkozó békéscsabai házaspárt vettek őrizetbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának pénzügyi nyomozói, a gyanúsítottaknál több mint 300 millió forint értékű, főként potencianövelő készítményt találtak.
A hivatásos katasztrófavédelmi szervezetek szakmai irányítása mellett a civil állampolgárok akaratereje és együttműködése hegyeket képes megmozgatni – közölte a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a Körös Mentőcsoport ünnepi állománygyűlésén, szerdán Békéscsabán.
Súlyos baleset történt kedden 12 óra 40 perc körül Újkígyóson, a Gyulai úton. Egy kamion és egy kerékpáros ütközött össze - értesült a hír6.hu.
Három embert vittek kórházba a mentők az éjszaka, amikor egy autó lesodródott az útról Hódmezővásárhely és Földeák között.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a területileg illetékes áramszolgáltatók közös gyakorlatára került sor kedden Gyulán.
Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Forráskút és Balástya között.
Életét vesztette egy férfi szerdáról csütörtökre virradó éjjel Békéscsabán, a Kétegyházi úti kínai piacként ismert, de árusításra nem használt, üresen álló bódésoron - mondta a hír6.hu-nak Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom