A rovat további hírei
Hende Csaba honvédelmi miniszter és a szakszervezeti vezetők előrelépésként értékelik a honvédségi dolgozók ez évi béren kívüli juttatásairól született megállapodást, amelyet kedden írtak alá a Honvédelmi Minisztériumban.
Gyerekek rajzolhattak a biztonságos közlekedésről, egy pályázat keretein belül. Kedden délután a rajzokból nyílt egy kiállítás, illetve a legjobb műveket elkészítő gyermekek díjakat kaptak.
Tájékoztatót tartottak csütörtökön a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. A megyei baleset-megelőzési bizottság minden évben összeállítja az előző évet értékelő statisztikáját, és ezt egy összejövetel keretében osztják meg azokkal az együttműködő partnerekkel, akik valamilyen formában kötődnek a balesetmegelőzési tevékenységhez, akár mint társadalmi szervezet, akár mint szakhatóság. Ezúttal 2013-at értékelték az illetékesek, és a 2014-es munkatervről is hallottunk részleteket.
Felborult egy pelletet szállító 24 tonnás, ponyvás, Iveco típusú, román felségjelzésű, Buzau megyei kamion a békéscsabai elkerülő úton, a dobozi körforgalomnál.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság idén is értékelte a 2013-as esztendőben történteket. A megyei rendőrkapitányság munkáját az Országos Rendőr-főkapitányság kiválónak értékelte.
Az elmúlt év tevékenységét értékelték, és az idei fő feladatokat vázolták azon a tiszti értekezleten, ami hétfő délelőtt zajlott Békéscsabán. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei igazgatója, Tóth Tibor mérnök tűzoltó ezredes, tűzoltósági főtanácsos elmondta, stabil és kiegyensúlyozott működés jellemezte 2013-ban a szervezetet.
Személygépkocsiba hajtott hátulról egy autóbusz Békéscsabán, a Bartók Béla úton.
Hármas személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 12.30 óra körül Békés és Gerla között a 4238. számú út 17-es kilométerszelvényében. Egy 20 év körüli békéscsabai hölgy súlyos, egy mezőberényi hölgy és kiskorú gyermeke könnyebb sérüléseket szenvedett.
Évek óta hagyomány, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetői ellátogatnak a megyei igazgatóságokra az esztendő utolsó napján. Békés megyében idén dr. Góra Zoltán tűzoltó dandártábornok tett látogatást, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese Békéscsabán köszöntötte a szolgálatban lévő állományt.
A biztonságok közlekedésre, ezzel együtt a baleset-megelőzésre hívta fel a figyelmet szerdán délelőtt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Békéscsabán. A téli hónapokban az időjárási körülmények megváltoznak, ezért legyünk türelmesebbek az utakon, és fokozottan figyeljünk oda vezetés közben. Aki szerda délelőtt jó helyen volt, jó időben és az általános ellenőrzésen is megfelelt, azt naptárral jutalmazták a rendőrök.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom