A rovat további hírei
Lángolt egy állattartó telep Kétegyházán vasárnap késő délután. A szakemberek nagy erőkkel oltották a tüzet és mentették az állatokat.
Szerdán, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltsége munkatársainak köszönte meg Vantara Gyula, a város polgármestere áldozatos munkájukat.
Egy transzporter és egy személygépkocsi ütközött pénteken, Békéscsaba külterületén.
A Makói Rendőrkapitányságra 2013. június 14-én érkezett bejelentés arról, hogy betörtek az Almási utca egyik családi házába, ahonnan különböző háztartási tárgyakat tulajdonítottak el. A makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki B. Lászlót. A 35 éves helybeli férfi beismerte, hogy a házból egy diplomata táskát is ellopott, amiben lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket talált. B. László egyik ismerősét kérte meg, hogy értékesítse a nem várt zsákmányt.
Balesetmegelőzési akciót tartottak szombaton a békéscsabai vasútállomással szembeni barkácsáruház parkolójában. A rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára, valamint az ittas vezetés veszélyeire.
Roncs biciklis, figyelmeztető táblát helyeztek ki csütörtökön a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a Lencsési lakótelep "kapujában".
Az elmúlt hetekben levonuló rekordárvíz során nem egy Békés megyei szervezet vett részt a védekezésben. Ennek kapcsán a Békés Megyei Védelmi Bizottság 2013. július 3-án ünnepi ülést tartott az árvízi védekezésben és az azt követő helyreállításban résztvevők számára.
Halljuk gyakran a híradásokban, pedig megelőzhető lenne a betörés. A nyár, a vakáció lehetőséget ad arra, hogy a család együtt utazzon el valahová. Lehet ez többnapos belföldi vagy külföldi nyaralás, néhány napos kirándulás vagy családlátogatás. A lényeg az utazáson és a környezetváltozáson van. Ilyenkor azonban őrizetlenül hagyjuk lakásunkat, házunkat, és ha nem vagyunk eléggé szemfülesek, könnyen a betörők prédájává válhatnak értékeink.
A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság karöltve a Békés Megyei Önkormányzattal és a települések önkormányzatának támogatásával figyelemfelhívó akciót szervezett június 26-án. Első helyszínül Békés megyében Gyulát választották.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom