A rovat további hírei
Tíz új tűzoltót köszöntöttek szerda reggel a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Az ünnepélyes fogadáson bemutatkozó ifjoncok mostantól a hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományát erősítik.
Pest megyében az őrsprogram keretében nyolc-alosztály jogállású-rendőrőrs kezdi meg működését.
Rendőrség-történeti Múzeum található Tarnamérán. A kiállítóhely a rendőri hagyományőrzés kastélya, amelyben a relikviák száma folyamatosan növekszik a felajánlásoknak köszönhetően.
Főigazgatói szemlét tartott dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának főigazgatója Békéscsabán, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Az összejövetelen a katasztrófavédelem valamennyi társszervének képviselője jelen volt.
Halálos közúti közlekedési baleset történt ma hajnalban 1 óra 20 perc körül a 4239 számú úton Békéscsaba és Doboz között, a gerlai elágazástól nem messze. Egy román felségjelzésű Iveco Daily típusú zártszekrényes teherautó sofőrje vesztette életét a balesetben.
A betörések és lopások visszaszorítása érdekében a Mátrában és a Mátraalján rendőrlovasok járőröznek, olyan helyeken - akár egy időben több helyszínen is - jelennek meg, ahová a téli időben nehezen lehet eljutni.
Víz árasztotta el Békéscsabán az Andrássy utat.
Ma délután villanyoszloppal találkozott egy autós, nem éppen kellemes körülmények között. Annak ellenére, hogy a balesetben a gépkocsi alaposan összetört, az oszlop húzta a rövidebbet, nem bírta az ütközést, és az úttestre dőlt.
Évértékelő összejövetelen számolt be a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a múlt év munkájáról és tapasztalatairól. A megjelenteket tájékoztatták a szakterületek munkájáról, a létszámot érintő változásokról, valamint a káreseményekről és a beavatkozások adatairól.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom