A rovat további hírei
A hivatásos katasztrófavédelmi szervezetek szakmai irányítása mellett a civil állampolgárok akaratereje és együttműködése hegyeket képes megmozgatni – közölte a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a Körös Mentőcsoport ünnepi állománygyűlésén, szerdán Békéscsabán.
Súlyos baleset történt kedden 12 óra 40 perc körül Újkígyóson, a Gyulai úton. Egy kamion és egy kerékpáros ütközött össze - értesült a hír6.hu.
Három embert vittek kórházba a mentők az éjszaka, amikor egy autó lesodródott az útról Hódmezővásárhely és Földeák között.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a területileg illetékes áramszolgáltatók közös gyakorlatára került sor kedden Gyulán.
Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Forráskút és Balástya között.
Életét vesztette egy férfi szerdáról csütörtökre virradó éjjel Békéscsabán, a Kétegyházi úti kínai piacként ismert, de árusításra nem használt, üresen álló bódésoron - mondta a hír6.hu-nak Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mint korábban a hír6.hu-n már közöltük: az elmúlt héten meggyilkoltak egy 49 éves nőt Szarvason. A rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, a 24 éves gyilkos kegyetlen módon végzett az asszonnyal; fojtogatta és több késszúrást is találtak az áldozaton.
A november 4-én az egyik szegedi belvárosi ékszerüzletben történt rablás ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000 Ft, jutalmat tűzött ki, mely összegből 100.000 Ft-ot a boltot üzemeltető cég tulajdonosa ajánlott fel.