A rovat további hírei
Egy motorral közlekedő férfi vesztette életét abban a balesetben, amelyet a gyanú szerint egy szabálytalanul előző személygépkocsi-vezető okozott Békéscsaba határában.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy Békéscsabáról Vésztőre tartó vonaton bántalmazta a vasúttársaság egyik munkatársát.
Békés megyében ma az alábbi időpontokban és helyszíneken várható sebességellenőrzés.
Kötegyánban elfogtak a rendőrök egy nagykanizsai férfit, akit több bűncselekmény elkövetése miatt szabadságvesztésre ítélt a bíróság.
Szexuális kényszerítés és erőszak miatt 14 év fegyházbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon egy zalasárszegi férfit, aki több mint tíz éven át rendszeres szexuális kapcsolatra kényszerítette kiskorú nevelt lányát.
Vényköteles, illetve Magyarországon nem engedélyezett gyógyszereket akart behozni az országba egy román sofőr Battonyánál.
Rendőrségi szakmai verseny helyszíne lesz a Vértanúk útja. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tegnap 23 óra 30 perc körül a 44-es számú főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán ellenőriztek egy kamiont, amelynek sofőrje a gyanú szerint ittas állapotban vezetett.
Békés megyében ma az alábbi időpontokban és helyszíneken várható sebességellenőrzés.
Négy balesetben négy ember meghalt az ország közútjain a hétvégén - közölte a rendőrség hétfő reggel az internetes oldalán.
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerjen bérletet a 17. Csabai Sörfesztiválra!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

bérletet a 17. Csabai Sörfesztiválra!

Fesztivál
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás