A rovat további hírei
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a területileg illetékes áramszolgáltatók közös gyakorlatára került sor kedden Gyulán.
Halálos közlekedési baleset történt kedd reggel Forráskút és Balástya között.
Életét vesztette egy férfi szerdáról csütörtökre virradó éjjel Békéscsabán, a Kétegyházi úti kínai piacként ismert, de árusításra nem használt, üresen álló bódésoron - mondta a hír6.hu-nak Vargáné Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mint korábban a hír6.hu-n már közöltük: az elmúlt héten meggyilkoltak egy 49 éves nőt Szarvason. A rendőrség pénteki sajtótájékoztatóján kiderült, a 24 éves gyilkos kegyetlen módon végzett az asszonnyal; fojtogatta és több késszúrást is találtak az áldozaton.
A november 4-én az egyik szegedi belvárosi ékszerüzletben történt rablás ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000 Ft, jutalmat tűzött ki, mely összegből 100.000 Ft-ot a boltot üzemeltető cég tulajdonosa ajánlott fel.
A rendőrség lezárta a nyomozást a "dél-békési rémek" néven elhíresült bűnügyben. Az elkövetők idős embereket raboltak ki, aláztak meg, de egy lopássorozat miatt is a bíróság előtt kell felelniük.
Két embert vittek kórházba a mentők Szentesen szerda délután, miután egy motoros hátulról egy teherautónak ütközött.
Soha nem derült még fény olyan brutális bűncselekményre Békés megyében, amely az elmúlt év júniusában egy battonyai városszéli, vályogból épült, omladozó, alátámasztott falú lakóházban történt. A rendőrségi nyomozás eddigi adatai szerint a 21. században elképzelhetetlen körülmények, kusza szerelmi viszonyok között élő két nő és két férfi között kibontakozott szerelemféltés okozta az egyik, több hónapon keresztül szörnyű kínzásokon keresztülment 25 éves nő halálát.
Kenderültetvényre bukkantak a rendőrök Sarkadkeresztúron egy külterületi tanyán. A helyszínen nemcsak növényeket, hanem a termesztéshez szükséges eszközöket is megtalálták. A férfi ellen eljárás indult.
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom