A rovat további hírei
Gyulán körözés alapján, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.
Sok aggasztó kérdésre nincs még válasz az embercsempészet miatt elítélt tanár ügyében. Csak egy példa: a pedagógus már nyáron lebukott azzal, hogy obszcén üzeneteket küldött a fiúnak, mégis szabadlábon védekezhetett, sőt szeptembertől újra taníthatott is. A férfi egyébként hónapokig tervezgette, hogyan szökteti majd meg a gyereket. Több, mint 300 ezer forintért rendelt hamis személyiket Egyiptomból, a repülőjegyeket már ezekkel az igazolványokkal vette, kitalálta hogyan igazolnak majd alibit a szökés időpontjára, és pont két héttel ezelőtt elindultak. Az nem derült ki, hogy miért éppen London volt az úti céljuk. A Kékfény riportja.
Személyvonat gázolt halálra egy embert Szeged-Rókus és Algyő között, ezért a Szeged-Békéscsaba vonalon 60-90 perces késésekre kell számítaniuk az utasoknak - tájékoztatta a Mávinform hétfő este az MTI-t.
Külföldre akarta csempészni 11 éves diákját egy békési tanár, de a repülőtéren lebuktak - értesült a Kékfény, a közmédia bűnügyi magazinja.
Orosházán a rendőrök lopás gyanúja miatt őrizetbe vettek két férfit.
Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasház előtt lévő konténer mellett vasárnap este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
A karácsonyi vásárlás időszakában többen vásároljuk meg szeretteinknek interneten az ajándékokat, ebben a hónapban ehhez kapcsolódóan adunk hasznos tanácsokat.
A közlekedőket segítő országos akcióra hívták fel a figyelmet a rendőrök Békéscsabán.
Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Békéssámsonban és Gyulán, Eleken pedig megtaláltak egy eltűnt fiatalt.
Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla pénteken azt a férfit, aki 2015-ben rágyújtotta nádfedeles tanyáját egy bent alvó idős balástyai asszonyra.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Nyerjen a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a békéscsabai Plazma Centertől mozijegyet!

Egészség