A rovat további hírei
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a balesetek, tragédiák megelőzése érdekében a hajózás és a fürdőzés szabályaira hívja fel a figyelmet.
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán és Vésztőn.
Rendszámtáblákat lopott, majd azokat felszerelte az autójára egy fiatal férfi Békésen. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
Garázdaság és közúti veszélyeztetés miatt intézkedtek a rendőrök Vésztőn, egy italozó előtt. Egy férfi és egy házaspár között azért alakult ki vita, mert a feleség szerint a férfi ellopta a kutyájukat.
Orosházán, tegnap a rendőrök előállítottak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott.
Békés megyében tegnap három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Egy kigyulladt jármű miatt mindkét irányba lezárták az M5-ös autópályát Kunszállásnál - tájékoztatta a rendőrség szerda reggel az MTI-t.
Mikrobusz és motorkerékpár ütközött össze kedden késő délután Solt közelében, a motoron utazó nő a helyszínen meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Felborult egy kamion Karcag közelében kedden délután a 4-es főúton, amelynek érintett szakaszát a helyszínelés idejére teljesen lezárták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Holttestet találtak egy kigyulladt dunaújvárosi társasházban, a haláleset háttere még tisztázatlan - közölte a Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedd délelőtt az MTI-vel.