A rovat további hírei
A Békés Megyei Főügyészség társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt kezdeményezte egy 40 éves és egy 24 éves, többszörösen büntetett előéletű dobozi férfi letartóztatását, akik múlt hét pénteken rablással szereztek maguknak kábítószert.
Megcsúszott és lesodródott az útról egy személygépkocsi, egy nő könnyebben megsérült.
Több mint százszor riasztották a tűzoltókat kedden, karácsony első napján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán a honlapján.
Miközben Békés megyében, tegnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Ám:
Feuerwerker Béla, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint ketten haltak meg szén-monoxid-mérgezés miatt Dévaványán az Árpád úton – írja a keleten.hu.
Herceghalom határában, a 8101-es úton egy kigyulladt személyautó akadályozza a forgalmat.
Battonya külterületén, és Mezőberény közelében is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.
Dévaványán, tegnap, a délutáni órákban a nevelők engedélye nélkül ment el egy 16 éves fiú a lakásotthonból.
A bíróság nem jogerősen elrendelte a bűnügyi felügyeletét annak a férfinak, aki füstgyertyát dobott a Sándor-palotára - tudatta a Fővárosi Főügyészség vasárnap az MTI-vel.
Jogellenes földszerzés miatt 68 millió forintot kell kifizetnie egy német férfinek a magyar állam részére egy polgári perben született elsőfokú ítélet szerint - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség pénteken közleményben.
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom