A rovat további hírei
Az elmúlt másfél évtizedben a kanadai Prince Edward-sziget egyik lakója több mint 4800 palackpostát indított útnak az Atlanti-óceánon. Több mint háromezerre válasz is érkezett a világ különböző pontjairól.
Az amerikai haditengerészeti légierő kiképzői oktatják péntektől az afganisztáni bevetésre vágyó Harry herceget a világ egyik legnagyobb tűzerejű katonai támadó helikoptere, az Apache kezelésére.
Kilépett az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Pártból (CSSD) Jirí Paroubek, volt pártelnök és kormányfő. Lépését azzal magyarázta, hogy nem ért egyet a szociáldemokrata párt jelenlegi programjával.
Az afganisztáni kormányerőknek és a NATO-nak a tálib vezetés elűzése után tíz évvel sem sikerült biztonságot teremteniük az országban - mondta a BBC-nek Hamid Karzai afganisztáni elnök, aki súlyosan bírálta Pakisztánt is a táliboknak nyújtott támogatás miatt.
Lecserélte a bíró az egyik ülnököt csütörtökön abban a detroiti törvényszéki eljárásban, amelyet az "alsónadrágos merénylő", vagyis az ellen a nigériai férfi ellen indítottak, aki 2009 karácsonyán az alsóneműjébe rejtett robbanószerkezettel merényletet kísérelt meg az Amszterdamból Detroitba tartó utasszállító repülőgépen.
Költségtakarékossági intézkedései keretében kétezer munkahelyet számol fel a BBC a következő öt évben - jelentette be csütörtökön a brit közszolgálati médiatársaság vezetője.
Tíz év "vörös-vörös", azaz a szociáldemokraták és a reformkommunisták közös kormányzása után a szociáldemokraták a konzervatívokkal alakíthatnak kormányt az önálló tartománynak számító Berlinben.
Két kollégáját agyonlőtte, hatot pedig megsebesített szerdán egy kaliforniai kőbánya felfegyverzett alkalmazottja.
Elhunyt Steve Jobs, az Apple alapítója - közölt szerdán az infokommunikációs hardvercég.
Ismét előre hozott parlamenti választást sürgetett Robert Fico volt szlovák kormányfő, a legnagyobb ellenzéki párt, az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke.
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány