A rovat további hírei
Csak lövésekkel tudtak megállásra kényszeríteni egy traktort egy osztrák autópályán szerdán a rendőrök - számolt be róla az osztrák rádió tiroli szerkesztősége a honlapján.
Bár a szlovák alkotmány garantálja, hogy senkinek sem származhat semmilyen hátránya abból, ha magyar nemzetiségűnek vallja magát, Érsekújvárban a népszámlálás kapcsán kitelepítéssel és a szlovák állampolgárság elvesztésével riogatják a magyar nyugdíjasokat - írja az Új Szó című pozsonyi magyar napilap szerdán.
Tekintélyes szakértők és több mezőgazdasági szervezet képviselői élesen bírálták az illetékes német hatóságokat az EHEC-bélbaktérium okozta hasmenésjárvánnyal kapcsolatos melléfogásokért.
Az amerikai politika kulcskérdéseiben határozott jobbratolódás figyelhető meg azoknál a republikánus politikusoknál, akik beszálltak a 2012-es elnökválasztást megelőző küzdelembe, az első ilyen erőpróbába az ultrakonzervatív Tea Party mozgalom születése óta - írta keddi számában a konzervatív The Washington Times.
A kínai hatóságok jelét adták annak, hogy kártérítést fizetnének azok hozzátartozóinak, akik az 1989-es Tienanmen téri diáklázadás leverése közben vesztették életüket - derült ki abból a levélből, amelyet 127 áldozat anyjának aláírásával tettek közzé kedden.
Rossz tréfát űztek az iráni hatóságok a hivatalos látogatásra Indiába tartó Angela Merkel német kancellárral.
Visszavonul a francia pártpolitizálástól Daniel Cohn-Bendit: a francia-német Zöld-párti politikus ezt hétfőn a Le Nouvel Observateur című politikai hetilap internetes oldalán jelentette be.
Politikai földcsuszamlást váltott ki Berlinben a Merkel-kormány hétfő hajnali határozata arról, hogy Németország legkésőbb 2022 végéig bezárja atomerőműveit.
Alkotmánysértés, az egyén jogtalan megfosztása szabadságától és részvétel emberiesség elleni bűncselekményekben; ilyen címen készült vádemelésre az állítólagos lengyelországi titkos CIA-börtönök miatt a korábbi baloldali lengyel kormány egyes hivatalnokai ellen Jerzy Mierzewski államügyész, de két héttel ezelőtt váratlanul elvették tőle az ügyet - írta hétfőn címoldalán a Gazeta Wyborcza című lengyel lap.
Nagy-Britannia felbomlásától tart a brit uralkodó annak nyomán, hogy a május eleji skóciai parlamenti választásokon abszolút többséget szerzett a tartomány függetlenségéért kampányoló Skót Nemzeti Párt (SNP).
Nyerjen családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!

Szolgáltatás
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital