A rovat további hírei
Az Afganisztában szolgáló Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport (MH PRT) egyik orvosa magyar idő szerint a reggeli órákban rosszul lett, és a gyors, szakszerű orvosi beavatkozás ellenére elhunyt - közölte a Honvédelmi Minisztérium.
Szabadlábra helyezik a Vörös Hadsereg Frakció (RAF) nevű hírhedt német szélsőbaloldali terrorista szervezet utolsó, még börtönben lévő tagját.
Nyugtalanító mértékben növekszik a HIV-fertőzések száma Lengyelországban - adta hírül a Rzeczpospolita.
Az Egyesült Államok újabb légi csapásokat mért az al-Kaida fegyvereseire Jemenben, s a támadásban a felkelők több vezetője életét vesztette - jelentette csütörtökön amerikai hivatalos forrásra hivatkozva a CNN.
A hasmenésjárvány miatt elrendelt orosz zöldségimport-tilalom kérdésében közeledett Moszkva és az EU álláspontja, de az embargó egyelőre érvényben marad - jelentette ki Gennagyij Onyiscsenko orosz tiszti főorvos csütörtökön reggel.
A kormány által elhatározott "atompolitikai" váltáshoz kért parlamenti támogatást a német kancellár, hangsúlyozva, hogy a fukusimai atomkatasztrófa gyökeresen megváltoztatta az atomenergiával kapcsolatos, eddig vallott felfogását.
Berendelte a párizsi Sorbonne egyetem rektora Luc Ferry filozófust szerdára, miután a volt oktatási miniszter az idei tanévben egyetlen óráját sem tartotta meg, ellenben havi nettó 4500 eurós fizetését felvette.
Felhívással fordult más feltételezett francia vagy afrikai áldozatokhoz a Dominique Strauss-Kahnt, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatóját szexuális bűncselekménnyel vádló szobalány amerikai ügyvédje.
Kínában kivégeztek egy 21 éves egyetemistát, aki megölt egy nőt, mert fel akarta jelenteni korábbi cserbenhagyásos gázolása miatt - közölte a legfelsőbb bíróság kedden.
Sziklaomlás zárta el Capri, a Nápollyal szemközti sziget egyik legszebb sétányát.
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő