A rovat további hírei
Halászati és fürdési tilalmat rendelt el Nápoly polgármestere a tengerben elszaporodott mérgező algák miatt. A trópusi eredetű mikroszkopikus alga az egész Földközi-tengert fenyegeti.
Belehalt sérüléseibe egy idős férfi Londonban, akire hétfőn éjjel támadtak rá a randalírozók, miközben egy tüzet próbált eloltani a zavargások közepette.
Ötvenmillió dollár kártérítést követel Soros Györgytől volt barátnője, egy 28 éves egykori brazil tévésorozat-színésznő, aki azt állítja, hogy a 81 éves milliárdos befektető drága New York-i lakásokat ígért neki, de csak hitegette.
Röviddel a felbocsátása után megszakadt a kapcsolat egy kísérleti hiperszonikus siklórepülővel, amelyet az amerikai légierő kaliforniai Vanderbilt támaszpontjáról indítottak útnak - közölte csütörtökön az amerikai katonai kutatásokat felügyelő DARPA ügynökség.
Mihail Prohorov orosz milliárdos, aki nemrég a Jobboldai Ügy (más fordításban Igaz Ügy) párt élére állt, csütörtökön újra leszögezte, hogy kész vállalni a miniszterelnöki posztot, de hozzátette: olyan programokkal, amelyben nem hisz, nem lehet kormányfő.
Szigorúan titkos információkat szivárogtattak ki a bin Ladenről forgató Kathryn Bigelow-nak, hogy a jövő évi elnökválasztás előtt mozikba kerülő film javítsa Obama újraválasztásának esélyeit - ezzel vádolják politikai ellenlábasai az Obama-adminisztrációt.
Két hónappal a lengyel parlamenti választások előtt csökkent a különbség a két nagy párt között, viszont jelentősen nőtt a bizonytalanok aránya a csütörtökön közzétett legfrissebb adatok szerint.
Megkezdődött az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által hetedik alkalommal megszervezett EMI-tábor, amelyen a szervezők bejelentése szerint Kövér László, az Országgyűlés elnöke nem vesz részt.
Moszkva is elkészítette azoknak az amerikai tisztségviselőknek a "feketelistáját", akik nem kaphatnak orosz vízumot, válaszként arra, hogy Washington két hete beutazási tilalmat vezetett be a Szergej Magnyitszkij vizsgálati fogságban elhunyt jogász ügyében vétkesnek tartott orosz hivatalnokok számára.
Kibékült a Szolidaritás szakszervezettel Lech Walesa volt lengyel államfő.
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám
Nyerjen óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!
Nyerjen! 3.500 Ft értékben!

óriáspizzát a megújult Barlang Pizzériájától!

Étel ital