A rovat további hírei
Egy békés tüntetés résztvevői között robbantotta felmagát két öngyilkos merénylő szombaton Kabulban. Az utolsó hírek szerint legalább 80 ember halt meg, és eddig 231 sérültről tudnak.
Megszólalt szombaton a német kancellár a péntek este müncheni lövöldözéssel kapcsolatban.
Felrobbantotta magát egy öngyilkos merénylő egy kabuli tiltakozáson, sokan meghaltak és több mint százan megsebesültek.
Négyről harminc napra emelik az őrizetbe vételek lehetséges időtartamát Törökországban a múlt pénteki puccskísérlet után kihirdetett rendkívüli állapot keretében - jelent meg szombaton a hivatalos közlönyben.
A nyomozás alapján egyértelmű, hogy a péntek este történt müncheni lövöldözésnek egyetlen elkövetője volt, és az ügynek "egyáltalán nincs köze a menekültek témájához" - közölte szombaton a bajor tartományi főváros rendőrségének vezetője.
Egy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője - közölte a bajor tartományi főváros rendőrségének vezetője szombaton hajnalban.
Néhány napja plágiummal gyanúsították meg, most pedig, úgy tűnik, ennél komolyabb vádakkal is szembe kell néznie Melania Trumpnak, Donald Trump republikánus elnökjelölt feleségének, egy szlovén oknyomozó újságíró szerint ugyanis a szlovén származású First Lady-jelöltnek, állítása ellenére, valószínűleg nincs is diplomája.
Franciaország tüzérségi fegyvereket bocsájt az iraki hadsereg rendelkezésre az Iszlám Állam (IÁ) elleni harchoz - jelentette be Francois Hollande francia elnök Párizsban a biztonsági kabinet pénteki ülését követően.
A bolgár miniszterelnök szerint semmi jóra nem lehet számítani.
Az AN-32 a Bengál-öböl felett repült 29 emberrel, amikor elvesztették vele a kapcsolatot. Az indiai légierő, haditengerészet és a parti őrség nagy erőkkel kutat az eltűnt repülőgép után.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás