A rovat további hírei
A két klub szurkolóinak magyarellenes megnyilvánulásai miatt a kolozsvári CSU-ra és a jászvásári CS Politechnica Nationalra is ötszáz eurós (155 ezer forint) bírságot szabott ki a Román Kosárlabda Szövetség (FRB) fegyelmi bizottsága.
A két napja tartó esőzések miatt megduzzadtak a folyók a Nyugat-Balkánon, Szerbiában és Montenegróban pedig néhány helyen ki is léptek medrükből.
Felújítják a bősi vízi erőmű zsilipkamráit, a 144,5 millió eurós összköltségű projekt az erőművön megvalósított legnagyobb egyszeri beruházás lesz annak beüzemelése óta - derült ki a felújítás tervének bemutatóján, amelyet a szlovák Vízgazdálkodási-építő Vállalat (VVB) és az érintett minisztériumok képviselőinek részvételével tartottak kedden Pozsonyban.
Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje aratta le az első győzelmet az amerikai elnöki posztért kedden megkezdett választáson - adta hírül az MTI.
A brit kormány az eredeti menetrendnek megfelelően változatlanul a jövő év első negyedének végéig tervezi a brit EU-tagságot megszüntető folyamat elindítását - mondta hétfőn a londoni alsóházban a kilépés irányítására létrehozott minisztérium vezetője.
Egy hónappal a parlamenti választások előtt újabb bér- és nyugdíjemelésekről született döntés hétfőn a kétkamarás román parlament mindkét házában.
Terrortámadásokat tervezett a Balkánon, elsősorban Koszovóban az a hét férfi, akiket a hét végén fogtak el Koszovó területén - derült ki a koszovói ügyészség egy dokumentumából a Szabad Európa Rádió balkáni irodájának hétfői beszámolója szerint.
Az ellenzéki pártok részvétele nélkül alakult meg hétfőn a montenegrói parlament Cetinjében - adta hírül az MTI.
Korhű egyenruhában menetelő katonák és a korabeli haditechnika felvonultatásával emlékeztek meg hétfőn délelőtt a moszkvai Vörös téren az 1941. november 7-i katonai parádéról, amelynek részvevői akkor a díszszemléről egyenesen a Moszkva határában húzódó frontra indultak.
Meglepte az első hó hétfő reggel a párizsiakat, akik arra ébredtek, hogy vékony hótakaró borítja a francia fővárost.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség