A rovat további hírei
A két nagy amerikai párt elnökjelöltje jobbára egymást vádolta a helyi idő szerint vasárnap este tartott második televíziós elnökjelölti vitában, amelyet a Missouri államban lévő St. Louis egyetemén rendeztek meg.
Kilencvenéves korában meghalt Andrzej Wajda - közölte hétfőre virradóra a világhírű lengyel filmrendező környezete és a lengyel sajtó.
Londoni stratégiai elemzők szerint jelentősen csökkent tavaly és az idei év eddigi szakaszában is az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet által Szíriában és Irakban ellenőrzött terület.
Nyolc embert, közülük kettőt életveszélyesen megsebesített vasárnap egy palesztin merénylő Jeruzsálemben, a biztonságiak lelőtték a támadót - jelentette az izraeli közszolgálati rádió.
Több mint tíz évvel ezelőtti trágárságokért, nőkre tett becsmérlő kijelentésekért kényszerült bocsánatot kérni az amerikai republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump.
Utolsó járatát teljesítette a Belavia színeiben az egyetlen, kereskedelmi forgalomban még közlekedő Tupoljev Tu-154-es - írta a ch-aviation légiközlekedési szaklap a légicégtől kapott tájékoztatásra hivatkozva. Ezzel megszűnt a típus európai kereskedelmi üzemeltetése.
Sikeresen végrehajtották a csapatszétválasztást a kelet-ukrajnai konfliktusban szemben álló felek a Donyeck megyében kijelölt területen - jelentette be pénteken Andrij Liszenko a kijevi védelmi minisztérium hadműveleti ügyekben illetékes szóvivője.
Az újabb adatok szerint megközelíti az ötszázat a Matthew hurrikán halálos áldozatainak száma Haitin - közölte pénteken a karib-tengeri ország polgári védelmi hatósága.
Juan Manuel Santos kolumbiai elnök kapja idén a Nobel-békedíjat a kolumbiai fegyveres konfliktus lezárásáért tett erőfeszítéseiért - jelentette be pénteken a Norvég Nobel-bizottság Oslóban.
Legalább négy és fél millió orosz hagyta el hazáját az elmúlt 26 év alatt - közölte pénteken a Civil Kezdeményezések Orosz Bizottsága.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség