A rovat további hírei
Barack Obama egy nappal lerövidíti európai útját, és a jövő hét elején Dallasba utazik, ahol öt rendőrt öltek meg orvtámadásokban - közölte helyi idő szerint péntek este a Fehér Ház.
A dallasi rendőrfőnök szerint az agyonlőtt orvlövész mindenáron fehéreket akart megölni.
Nagy-Britannia több száz katonát küld kelet-európai NATO-tagállamokba, és átfogó intézkedéscsomagot is kidolgozott a térség katonai védelmének erősítésére.
Izrael egyik strandjánál partra sodródott néhány olyan roncsdarab, amely nagy valószínűséggel a májusban a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi repülőgépről származik - értesült a The Times of Israel című angol nyelvű internetes hírújság pénteken.
A dallasi rendőrség letartóztatott három embert, aki a gyanú szerint a rendőrökre lőtt az esti békés tüntetésen. Összesen 11 rendőr sebesült meg, közülük öten meghaltak, két ember állapota válságos. A negyedik támadó, aki egy mélygarázsban, túszokat ejtett és robbantásokkal fenyegetőzött, a legfrissebb hírek szerint életét vesztette - olvasható a híradó.hu-n.
A NATO nem konfrontációra, hanem konstruktív párbeszédre törekszik Oroszországgal - jelentette ki Jens Stoltenberg, az észak-atlanti szövetség főtitkára Varsóban, a pénteken kezdődő NATO-csúcstalálkozó társrendezvényeként szervezett szakértői fórumon.
Tájékoztatták a NATO-csúcstalálkozó miatt Varsóban tartózkodó amerikai elnököt a dallasi erőszakkal kapcsolatos fejleményekről - közölte pénteken a Fehér Ház szóvivője, Josh Earnest.
Újraindítja az amerikai külügyminisztérium belső vizsgálatát Hillary Clinton volt külügyminiszter és munkatársai e-mail-botrányának ügyében - jelentette be a külügyi szóvivő helyi idő szerint csütörtök későn este.
Több amerikai nagyvárosban tömeges tüntetések kezdődtek csütörtök este amiatt, hogy rendőrök lelőttek két afroamerikait; a dallasi tiltakozás idején meglőttek két rendőrt, állapotuk súlyos - jelentette a helyi média.
Fal omlott hat munkásra egy újrahasznosító üzemben péntek reggel Birminghamben. A balesetben öt ember életét vesztette, egy súlyosan megsérült, őt kórházban ápolják.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital