A rovat további hírei
Újabb ügyben emelt vádat a román korrupcióellenes ügyészség Dorin Florea marosvásárhelyi polgármester ellen - közölte pénteken a vádhatóság.
Harmincöt ember megsérült, hárman közülük súlyosan péntek reggel egy szlovákiai vonatbalesetben - jelentette a TA3 szlovák hírtelevízió.
Robert Fico szlovák miniszterelnök megerősítette, hogy várakozásai szerint az Európai Unió pénteki pozsonyi csúcstalálkozóján részt vevő tagállamok vezetői menetrendet készítenek el a következő hat hónap legfontosabb teendőire az Egyesült Királyság EU-ból való kilépéséről döntő népszavazás következményeképpen.
Az amerikai igazságügyi minisztérium 14 milliárd dollárt követelt csütörtökön a német Deutsche Banktól kártérítésként, mert a jelzáloghitel-válság előtt fedezett nélküli, úgynevezett mérgező (toxikus) kötvényeket forgalmazott -adta hírül az MTI.
Az egyik technikusnál észlelt tébécés megbetegedés és a fertőzés veszélye miatt vizsgálatra küldték a Bécsi Állami Operaház 81 dolgozóját - adta hírül az MTI.
Négy koszovói albán vallási vezető ellen emelt vádat csütörtökön terrorista cselekmények és gyűlöletkeltés miatt a koszovói különleges ügyészség - számolt be róla a pristinai sajtó.
A dalai láma a kínai kormány "építő jellegű kritikájára" szólította fel Tibet ügyében az Európai Uniót. A spirituális vezető erről az Európai Parlament külügyi bizottsága előtt beszélt csütörtökön Strasbourgban.
Nem vicc: abszolút működőképes 18 karátos arany WC-t telepítettek a Guggenheim Múzeum mellékhelységébe. Sz*rhatunk a művészetre, sőt Amerikára - olvasható a hvg.hu-n.
Vonattal ütközött egy magyar autóvezető az ausztriai Karintia tartományban csütörtök kora reggel, a sofőrt sérülései miatt a wolfsbergi kórházába szállították - adta hírül az MTI.
Az Egyesült Államok kormányzata 85 ezerről 110 ezerre emelte a 2017-es pénzügyi évben befogadható menekültek létszámkeretét.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital