A rovat további hírei
New York városának tanácsnokai megszavazták, hogy a város nyilvános illemhelyein kötelezően lennie kell úgynevezett semleges fülkének a transzneműek számára.
Nincs kilátás arra, hogy egyhamar békemegállapodás szülessen a palesztinokkal - jelentette ki Reuven Rivlin izraeli elnök Brüsszelben Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnökével folytatott megbeszélését követően szerdán.
Franciaországban sem kedvelik a taxisok az Ubert, tüntetnek is ellene, a közösségi szolgáltató azonban nem törődik ezzel. Olyannyira nem, hogy most már a tengerre is kivitte a szolgáltatását.
Sót és kekszet tartalmazott a kedd reggel Brüsszel belvárosában elfogott, robbantás előkészítésével gyanúsított férfi robbanóöve - írta ügyészségi forrásokra hivatkozva a La Libre Belgique belga napilap internetes kiadása kedden.
Palesztin fiatalok kövekkel és gyújtópalackokkal dobálták az izraeli járműveket az egyik Jeruzsálembe vezető autópályán; a helyszínre siető biztonságiak feltehetően tévedésből egy vétlen palesztin fiatalt lőttek agyon - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja kedden.
Nem volt robbanószerkezet annál a férfinál, akit a rajta lévő, robbanóövhöz hasonló tárgy miatt letartóztattak kedden Brüsszel egyik legnagyobb plázájában - adta hírül weboldalán a La Libre Belgique című belga napilap.
Bombariadó van egy brüsszeli bevásárlóközpontban és egy metróállomást is lezártak azután, hogy letartóztattak egy férfit.
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki meg akarta ölni Donald Trumpot, a republikánusok várható elnökjelöltjét a szombati Las Vegas-i nagygyűlésén - közölte az NBC televízió és több amerikai hírforrás az amerikai titkosszolgálatra hivatkozva helyi idő szerint hétfőn.
Muszlim harcosnak mondta magát az orlandói mészárlás elkövetője, Omar Mateen a rendőrség tárgyalóival folytatott telefonbeszélgetéseiben - derült ki e beszélgetések leiratainak az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) által hétfőn nyilvánosságra hozott részeiből.
Rátámadt egy medve egy maratoni futóra az amerikai Új-Mexikó állam északi részén lévő nemzeti parkban.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital