A rovat további hírei
Fokozták támadásaikat a Moszkva-barát kelet-ukrajnai szakadárok, az elmúlt napban 91-szer nyitottak tüzet az ukrán katonák állásaira, ami rekordnak számít az utóbbi időben - jelentette vasárnap a kijevi hadműveleti parancsnokság. A tüzérségi csapásoknak polgári áldozatai is voltak - adta hírül az MTI.
B-52 Stratofortress típusú stratégiai nehézbombázókat telepített szombaton Katarba az Amerikai Egyesült Államok az Iszlám Állam terrorszervezet elleni harc részeként.
Legkevesebb 84-en meghaltak és több mint 250-en megsérültek vasárnapra virradóan egy templomtűzben India déli részén, Kerala államban - adta hírül a hvg.hu.
Pénteken robbant a bomba, szombaton további részletek is kiderültek, újabb áldozatok is jelentkeztek Dennis Hastert volt képviselőházi elnök szexuális zaklatási botrányában. A sokáig befolyásos republikánus politikus kisfiúkat molesztált és félrevezette a hatóságokat - írja az MTI.
A flamand nyelvű VRT belga állami televízió szombaton közölte, hogy a pénteki rendőrségi akciósorozatban a Sharia4Belgium terroristacsoport újabb tagját fogták el.
Franciaországban egy hónapon belül hatodik alkalommal hívták az utcára az embereket a szakszervezetek és a diákmozgalmak szombaton, hogy tiltakozzanak a kormány által meghirdetett munkajogi reform ellen - írja az MTI.
Bécs azért akarja kisajátítani az egykori náci diktátor szülőházát, mert megunta, hogy a Braunau am Innben lévő épület a neonácik zarándokhelyeként szolgál - írja a hvg.hu.
A Beata Szydlo vezette lengyel kormány meghátrált a terjedő tiltakozás előtt, és már nem áll ki egyértelműen az abortusz teljes betiltását kilátásba helyező törvénymódosítási javaslat mellett - írja a hvg.hu.
A lengyel tiltakozás fő üzenete nem pozitív, és nem cuki. Ha az abortuszról beszélünk, nem úri hóbortról vagy könnyelmű szeszélyről esik szó, hanem kényszerről, válsághelyzetről és nők életéről.
Erdélyi magyar kórházak létrehozásáról tanácskoztak pénteken Nagyváradon a téma erdélyi szakértői. A terv megvalósításához a magyar kormány segítségét kérik - írja az erdon.ro nagyváradi hírportál.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital