A rovat további hírei
Fejbe lőtt egy washingtoni rendőrt egy lakásában randalírozó, hosszú bűnlajstrommal rendelkező támadó csütörtök este. A tisztet a szomszédok riasztották a férfi lakáshoz, miután több tucat lövést hallottak - olvasható a híradó.hu-n.
Az ostromlott szíriai Aleppó lakosságával való szolidaritás jeleként Brüsszelben csütörtök este lekapcsolják a város főterének számító világhírű Grand Place kivilágítását.
Lelőttek két orvost a rendelőjükben a németországi Hessen tartományban található Marburg városában - számolt be róla több német hírportál is.
Manuel Valls volt francia miniszterelnök, a jövő évi elnökválasztás egyik baloldali jelöltje közölte, hogy megválasztása esetén eltörölné azt az alkotmányos passzust, amely alapján parlamenti szavazás nélkül is elfogadhatónak tekinthet a kormány egy törvényt, rendeletben hirdetve ki a jogszabályt.
Személyesen Vlagyimir Putyin orosz elnöknek is köze volt az amerikai választásokat megelőző orosz hackertámadásokhoz - jelentette helyi idő szerint szerdán az amerikai NBC hírtelevízió névtelen hírszerzési forrásokra hivatkozva.
Megjelent Ljubljanában is a Mol, az olajkonszern egyelőre két benzinkutat működtet a szlovén fővárosban - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.
Miniszoknya-háború tört ki az izraeli parlamentben, a kneszetben, miután "illendőségre" hivatkozva nem engedtek be több, parlamenti képviselő munkatársaként dolgozó nőt, mert "túl rövid" volt a szoknyájuk - értesült a Háárec című újság honlapja szerdán.
Elindítja kezdeti szolgáltatásait csütörtökön az Európai Unió saját műholdas navigációs rendszere (Galileo) a közigazgatási szervek, a vállalkozások és a lakosság számára - jelentette be szerdán az Európai Bizottság.
Új házszabályt, más néven eljárási szabályzatot fogadott el az Európai Parlament (EP) az átláthatóság és a hatékonyság javítása érdekében, valamint, hogy a parlament és munkája elszámoltathatóbb legyen az állampolgárok felé - közölte az EP sajtószolgálata kedden.
Luxemburg volt az Európai Unió leggazdagabb, Bulgária pedig a legszegényebb állama tavaly. Magyarország a sereghajtók között van.
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom