A rovat további hírei
Vlagyimir Putyin orosz államfő bejelentette szerdán Nyizsnyij Novgorodban, hogy indul a jövő évi elnökválasztáson.
Háromnapos nemzeti gyászt rendeltek el Romániában december 14-re, 15-re és 16-ra az ország utolsó, a trónról 1947-ben elűzött uralkodója, I. Mihály halála miatt. Az erről szóló határozatot szerdai ülésén fogadta el a román kormány.
Elismerik Izrael nemzeti, történelmi identitását - hangsúlyozta szerdán Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, Donald Trump amerikai elnök várható bejelentése előtt nyilatkozva, amely az előzetes információk szerint Jeruzsálemet Izrael fővárosaként deklarálja.
Bíróság elé állt szerdán Londonban két fiatal férfi, aki a vád szerint merényletre készült Theresa May brit miniszterelnök ellen.
Izraelben feszülten várják Donald Trump amerikai elnök szerdán várható bejelentését, hogy elismeri Jeruzsálemet Izrael fővárosának.
Összeütközött egy személyszállító és egy teherszállító vonat kedd este a németországi Neuss közelében, a balesetben többen könnyen, hárman súlyosan megsérültek.
Elhunyt 96 éves korában Mihály volt román király - jelentette be kedden az egykori uralkodó családja.
Az izraeli légierő harci repülőgépei a libanoni légtérbe behatolva légitámadást hajtottak végre hétfő éjjel egy szíriai katonai létesítmény ellen. A Damaszkusz nyugati külvárosában, Dzsamrajában lévő kutatóintézetre már korábban is mért csapást Izrael - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Háromdimenziós nyomtatással készült nyilvános mellékhelyiség és QR-kódos vécépapír várja a turistákat a kelet-kínai Szucsou városban. Három éve zajlik Kínában a vécéforradalom. Három év alatt 68 ezer illemhelyet újítottak fel és építettek 800 milliárd forintból.
Több mint 300 repülőjáratot tartottak vissza, vagy töröltek a moszkvai repülőtereken hétfő délelőttig az erős havazás miatt.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Lak-Alarm Kft. 10.000 Ft-os utalványát!

Utalvány