A rovat további hírei
Washingtonban nemzetközi konferencia kezdődött a keresztényüldözésekről.
A koszovói parlament megszavazta a kormány ellen beadott bizalmatlansági indítványt, ami azt jelenti, hogy Isa Mustafa kormánya megbukott, és júniusban előrehozott parlamenti választást tartanak a balkáni országban.
A Boko Haram nigériai terrorszervezet több ezer embert ölt meg és több százezren menekültek el a tevékenysége miatt - mondta a Magyar Afrika Társaság elnöke, az M1 aktuális csatornán kedden.
Megkezdték a francia hatóságok kedden több kisebb illegális migránstábor felszámolását Párizs északi részén, ezekben mintegy ezer ember élt.
Sally Yates, az amerikai igazságügyi miniszter volt helyettese állítása szerint szintén figyelmeztette a Fehér Házat: Michael Flynnt, Trump elnök első nemzetbiztonsági főtanácsadóját zsarolhatják az oroszok.
Robbanás történt kedd reggel a kelet-afganiszáni Parván tartomány egyik iszlám iskolájában, életét vesztette nyolc diák, illetve az iskola egyik tanára, aki egyben helyi vallási vezető is volt - jelentette a Tolo News afgán hírügynökség.
Feltételezhetően mintegy 150-200 ember veszett a Földközi-tengerbe a hétvégén, miután három, illegális bevándorlókkal teli hajó is balesetet szenvedett - közölték különböző hírforrások.
Nehéz évek, nagy kihívások várnak Franciaország most megválasztott új elnökére, és ezek összefüggésben vannak az Európai Unió jövőjével is - értékelte a nemzetközi sajtó nagy része azt követően, hogy egyértelművé vált: Emmanuel Macron volt szocialista gazdasági miniszter jelentős fölénnyel legyőzte Marine Le Pent, a Nemzeti Front vezetőjét a választás második fordulójában.
Harminc százalék előnnyel győzte le Emmanuel Macron Marine Le Pent az exit poll szerint.
Az exit poll szerint újabb tartományi választást nyert meg a CDU. Megerősödtek a liberálisok is, az euroszkeptikusok pedig most hiába álmodoztak nagy áttörésről.
Csapatok figyelem! Nyerjen sporthálót a La Rete Kft.-től!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Csapatok figyelem! sporthálót a La Rete Kft.-től!

Szabadidő
Nyerjen családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!

Szolgáltatás
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő