A rovat további hírei
Törökország energiát, Oroszország pedig egy erős partnert kaphat, ráadásul a vele szemben álló NATO szövetségén belül. Ma már kétszer tartottak megbeszélést, de Szíriáról még egy újabb fordulóban tárgyalnak, rögtön a sajtótájékoztató után.
Németországban csaknem egymillió állásra vártak jelentkezőket az idei második negyedévben a szövetségi munkaügyi ügynökség kutatóintézetének (IAB) kedden közölt adatai szerint.
Kétmillió ember maradt víz és áram nélkül, miközben folyamatosan heves harcok dúlnak a második legnagyobb szír városban, Aleppóban. A város egyik lázadók uralta negyedét korábban körbekerítették az Asszad-erők, a hétvégén azonban dzsihadista szervezetek áttörték az ostromgyűrűt.
Technikai eszközök mellett szakértő csapat és humanitárius segítők utaznak Macedóniába az unió polgári védelmi mechanizmus (EUCPM) elnevezésű gyorssegélye keretében - jelentette be Mina Andeeva, az uniós bizottság egyik szóvivője keddi brüsszeli sajtótájékoztatóján.
A keresést tovább folytatják, újabb áldozatoktól tartanak a hatóságok.
Sikerült megfékezni a lángokat a spanyolországi Kanári-szigetekhez tartozó La Palma szigetén a Jedey hegyen, ahol már hat napja ég az erdő összesen több mint 4500 hektáron - közölték a hatóságok hétfőn.
Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe a kelet-belgiumi Liege városában, egy nappal a hasonló eszközzel elkövetett, charleroi-i rendőrök elleni támadást követően - közölte rendőrségi forrásra hivatkozva a VRT flamand közszolgálati televízió vasárnap.
Legkevesebb tizenöt emberéletet követelt a szombat esti ítéletidő Macedóniában - közölte a Plusinfo macedón internetes portál vasárnap honlapján a belügyminisztérium adataira hivatkozva.
Jill Steint választották az amerikai Zöld Párt elnökjelöltjévé a párt houstoni konvencióján.
Egy arabul kiabáló férfi bozótvágó késsel két rendőrnőt sebesített meg szombat délután a belgiumi Charleroi város rendőrsége előtt.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom